Ifi
Nem a legjobb előjelekkel, foghíjas kerettel vártuk a Pénzügyőr elleni rangadót a II. osztályú bajnokság 6. fordulójában. A találkozó elején,a papírforma alapján a fővárosiak tudták érvényesíteni akaratukat. így fokozatosan növelték az lőnyüket. A 17. percben 5 góllal mentek, azonban jó hajránkkal a félidő végére 1 gólosra tudtuk csökkenteni hátrányunkat.
A második félidőben megváltozott a játék képe, a 36. percben már nálunk volt az előny (17-16). Jó védekezésünkhöz kiváló kapusteljesítmény párosult, támadásainkat pedig türelmesen vittük végig gólhelyzetig. Kiélezett, szoros csata folyt a pályán, de állandósítani tudtuk 2-3 gólos előnyünket. A hajrában mindkét csapat több hibát is vétett a támadások befejezésnél, így hatalmas csatában megmaradt az előnyünk és bravúros győzelmet arattunk egy kitűnő ellenféllel szemben.
Hódmezővásárhelyi LKC – Pénzügyőr SE 27-25 (14-15)
IFI II. osztály Keleti- csoport női kézilabda bajnokság – 6. forduló
Hódmezővásárhely, 2017.10.22. – 80 néző
Játékvezetők: Bozó Zoltán, Mezei Zoltán
Versenybíró: Fekete Szabolcs József
HLKC: Áncsán – Kovács A. 1, Földesi 7, Bálint 3, Kandó 2, Tarján 1, Becsei 8, Cs: Kalmár (k), Ötvös 5, Pataki, Vörös, Ocsovszky, Kovács G., Rácz
Papp Mihály vezetőedző: “Nehezen vettük fel a meccs ritmusát, az ellenfél 4-5 góllal meg is tudott lépni. A 20. perc után fokozatosan javult a védekezésünk és a kapusteljesítményünk. A második félidőben csupán 10 gólt kaptunk. A korábbi mérkőzésekkel ellentétben, most a jól működő védekezéssel és a türelmes támadójátékkal nyertük meg a meccset.”
A következő fordulóban, október 25.-én Gyömrőn lép pályára ifi csapatunk.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.