fnA bennmaradásért folyó küzdelemben talán az utolsó esélyünk lehet a vasárnapi, Balmazújvárosban sorra kerülő mérkőzés az NBI/B felnőtt bajnokságban. Abban az esetben, ha sikerrel vívjuk meg soron következő meccsünket, tovább élnek a reményeink, míg vereség esetén jelentősen romlanak esélyeink.
Aktuális ellenfelünket az őszi, hazai mérkőzésen 8 góllal legyőztük, azonban a hajdúsági csapat a tavaszi szezonra jelentősen megerősödött, így most a 9. helyen állnak. Tavaszi mérlegük kifejezetten imponáló (5 győzelem/1 vereség), egyetlen vereségüket a legutóbbi fordulóban Orosházán szenvedték el (Orosházi NKC-Balmazújváros 33-29).
Csapatunk múlt heti vereségét kifejezetten csalódásként élték meg a lányok, hiába tudtuk, mit kell játszani a FTC II. csapata ellen, nem tudtuk tökéletesen megvalósítani a taktikai elképzeléseinket. Bizakodásra adhat okot, hogy tavasszal idegenben kifejezetten jól megy a csapatnak, Nyíradonyban győztünk, míg a Pilisvörösvár és a Hajdúnánás vendégeként döntetlent értünk el. A vasárnapi összecsapásnak a jó formában levő hazaiak az esélyesei, mi viszont abban bízunk, hogy a pozitív idegenbeli mérlegünk vasárnap sem szakad meg.
Bartók Csaba vezetőedző: “Alaposan fel kell készülnünk a Balmazújváros nyitott védekezésére, talán ez lesz a mérkőzés kulcsa. Mint minden mérkőzésre, erre is úgy készülünk, hogy pontot-pontokat akarunk szerezni. Tavasszal idegenben még nem szenvedtünk vereséget, ezt a sorozatunkat természetesen folytatni szeretnénk!”
NBI/B Keleti-csoport
Női felnőtt kézilabda bajnokság – 20. forduló
2017.04.02., 16.00 – Balmazújváros
NKK Balmazújvárosi – Hódmezővásárhelyi LKC
Játékvezetők: Bujdosó Máté, Horváth Viktor
Versenybírók: Fogl Ferenc, Tomkovics Ákos
A felnőtt mérkőzés után, 18.00 órától a junior csapatok mérkőzésére kerül sor.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.