juniorA tabella kicsit csalóka, nem tükrözi hűen az orosházi csapat játékerejét, így kiemelt figyelemmel készültünk a szombati meccsre az NBI/B junior bajnokságban. Előzetes várakozásaink szinte tökéletesen beigazolódtak, hiszen egy magas színvonalú és hőfokú meccset játszottunk a vendégcsapattal. Az első félidőben inkább az orosháziak akarata érvényesült, sokáig futottunk az eredmény után. A 25. perc környékén aztán utolértük Őket, és onnantól imponáló teljesítménnyel uraltuk a meccset. Nehezen indult, de a vége sima négy-gólos győzelem lett!
NBI/B Keleti csoport
Női junior bajnokság – 11. forduló
2016.12.03., Balogh Imsi spcs. – 110 néző
Hódmezővásárhelyi LKC – Oxxo Energy Orosházi NKC 35-31 (17-17)
Jv: Somodi G., Újhelyi B.
HLKC: Áncsán – Szűcs 6, Klemm 6, Földesi 8, Blaskovics 4, Bálint 1, Becsei 1, Cs: Balogh (k), Sajtos 3, Kis, Balog 3, Besenyi 3, Szöllősi, Molnár S.
Kis Márk vezetőedző: “Színvonalas és kemény mérkőzésen sikerült győzelemmel javítanunk a múltheti pontvesztésünket! Gratulálok a győzelemhez!”
Ezzel a győzelemmel újra a tabella második helyére léptünk, előttünk az Eger, mögöttünk az FTC II. csapata áll. Szombaton újra hazai pályán játszik csapatunk, ezúttal a tabella 10. helyén álló Gödöt fogadjuk!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.