Az NBI/B bajnokság harmadik fordulójában szombaton hazai pályán fogadjuk a Nyíradony VVTK gárdáját.
hlkc-1
Csapatunk a bajnokságot két vereséggel kezdte, így a szombati meccsen mindenképp el kell kezdeni a pontok gyűjtését. Ellenfelünk két forduló után 50%-os mérleggel (Pénzügyőr-Nyíradony 32-25, Nyíradony-Orosházi NKC 27-26) a nyolcadik helyen áll a tabellán, ennek megfelelően szoros, kiélezett mérkőzésre számítunk.
Az elmúlt fordulóban Egerben, valamint a hétközi Magyar Kupa mérkőzésen rengeteg pozitívumot tapasztalhattunk a csapat játékán, viszont a legfontosabb pillanatokban rendre rossz döntéseket hozunk, aminek a rutintalanságunk mellett a taktikai fegyelmezetlenség az oka. Ennek köszönhetően az elmúlt meccseken akár okozhattunk volna meglepetéseket is, végül a “szimpatikus vesztes” szerepét töltöttük be. Amennyiben ezen szeretnénk szombaton változtatni, a hibáink számát minimálisra kell csökkenteni és a “meleg helyzetekben” lényegesen higgadtabb játékra lesz szükség. Siker csak akkor várható, ha ezt meg tudjuk valósítani.
Gaál Adrienn vezetőedző: “Kiélezett találkozóra számítok, viszont a hazai környezet nekünk kell hogy kedvezzen! Nehezen tudok mást elképzelni mint hogy elkezdjük a pontok gyűjtést, ha a céljainkat el akarjuk érni. Az első forduló és a hétközi Magyar Kupa meccs után a közönségünk is megérdemelné, hogy minden klappoljon szombaton!”
torokTörök Gabriella, csapatunk játékosa: “Elszántan, tudatosan és győzelemre kiéhezve várjuk a szombati mérkőzést. Elsősorban a védekezésen lesz a hangsúly, még stabilabbá és acélosabbá kell tennünk szombatra. Úgy gondolom, ha a szívünk és az eszünk a helyén lesz, és taktikailag fegyelmezetten tudunk játszani, nem maradhat el a siker. Nagyon izgalmas és szoros mérkőzésre számítok, remélem a végén a mi munkánk gyümölcse fog beérni, és győztesen tudunk lejönni a pályáról.”
NBI/B Kelet – csoport
Női felnőtt kézilabda bajnokság 3. forduló – Balogh Imsi spcs.
2016. szeptember 24., 17.00
Hódmezővásárhelyi LKC – Nyíradony VVTK
Játékvezetők: Kiu Gábor, Kiu Tamás
Versenybírók: Bodóczy András, Medovarszky Pál
A felnőtt mérkőzés előtt, 15.00 órától a junior csapatok lépnek pályára.
HAJRÁ HLKC, HAJRÁ VÁSÁRHELY!!!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.