DSC_7470

Álló sor: Prikler Borbála, Aranyi Vivien, Miklós Imola, Fogl Zengő, Petróczi Sára, Molnár Luca, Guggolnak: Berei Krisztina, Körtvélyessy Luca, Földesi Dorottya, Szöllősi Luca, Dabis Renáta, Molnár Zita, Elől: Bugnó Gréta, Kandó Sára

Felkészülési mérkőzésén lépett pályára U7/U8 vegyes csapatunk a Szeged Kiskundorozsa KSE azonos korú gárdája ellen. Mindkét csapat érdekelt még az Erima Országos Kézilabda Gyermekbajnokság küzdelmeiben, így kifejezetten jól jött a megmérettetés, mindkét edző lemérhette, hol tart csapata, miben kell még javítani a hátralevő időben.

A megállapodás értelmében az eredmény nem került jegyzésre, a játékelemek gyakorlása volt az elsődleges szempont, illetve az, hogy minden játékos pályára léphessen a 6×10 perces összetartáson.

Szerencsére lányainkra most sem lehetett panasz, az elmúlt hetek-hónapok alatt megszokott vehemenciájával és lendületével vetették magukat a küzdelembe. Nagyon jó volt látni az edig kiegészítő játékosok fejlődését, önbizalomtól duzzadó játékát. Dobra Ildikó edzőnő szinte minden 10 perces játékrészre új sort tudott felküldeni, így mindenki kapott lehetőséget a bizonyításra. A lányok pedig meghálálták a bizalmat, és ugyan senki nem számolta az eredményt, de az megállapítható volt, hogy a HLKC-s lányok az összes játékrészben győztesen jöttek le a pályáról!

További fotók megtekinthetőek itt!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.