Szerdán hazia pályán fogadtuk az Eszterházy Sc csapatait az U17 és U19 II. osztályú bajnokságban. Lányaink jó napot fogtak ki, és mind a 4 pontot itthon tartottuk.
U17-es csapatunk ugyan kicsit döcögősen kezdett és sok hiba csúszott a játékunkba, a második félidőben azonban meggyőző teljesítménnyel aratottak magabiztos győzelmet.
U19-es lányaink végig szoros meccset játszottak az egriekkel. Félidőben 3 gólos előnnyel fordultunk, amit a második játékrészbe sirült tovább növelni. Az 50. perc környékén kiütköztek létszámbeli problémákból fakadó gondjaink, de lányaink hősiesen küzdve, olykor kettős emberhátrányban játszva is megőrizték előnyüket és 3 gólos győzelmet arattak.

U17 II.
Hódmezővásárhelyi LKC – Eszterházy SC 33-24 (14-12)
Balogh Imsi Sportaréna – 70 néző
Jv: Horváth, Turák
HLKC: Balla (k), Török (k), Mihály 6, Fejes, Nagygyörgy 6, Bozó, Becsek 9, Mészáros 3, Balázs 4, Czirok-Balázs 3, Törőcsik, Koncz 1, Forgó 1

Beslin Anikó vezetőedző: “Számítottunk rá, hogy nehéz mérkőzés lesz az Eger ellen itthon, ez kicsit rá is tette fiatal csapatom vállára a súlyt! Görcsösen, figyelmetlenül kezdtünk, ezért a két csapat felváltva lőtte a gólokat. A második félidőben sikerült a védekezésünket összerakni, így a kapusteljesítmény is feljavult. Ez önbizalmat adott minden pályán lévő játékosunknak. Fokozatosan növelni tudtuk előnyüket, a végére magabiztos győzelem született. Nagyon örülök annak, hogy mérkőzés közben is tudunk már fejben rendeződni, ez most jól látszott több játékos teljesítményén is! Gratulálok a lányoknak!!!

U19 II.
Hódmezővásárhelyi LKC – Eszterházy SC 31-28 (13-10)
Balogh Imsi Sportaréna – 70 néző
Jv: Horváth, Turák
HLKC: Magyar (k), Török (k), Papp, Petróczi 6, Rácz 5, Nagygyörgy 3, Prikler 4, Földesi 1, Balázs 2, Körtvélyessy L. 2, Körtvélyessy K., Czirok-Balázs 8, Bakos

Papp Mihály vezetőedző: “Jól kezdtük a mérkőzést és a remekül működő védekezésünknek köszönhetően sikerült a félidőre három gólos előnyt kialakítani. A második félidőben tovább növeltük előnyünket, de az Eger nem adta fel és sikerült a végjátékra közelebb férkőzniük. A meccs hajrájában nagyon sokat voltunk emberhátrányban, de a kulcsfontosságú támadásoknál sikerült gólokat szereznünk, így biztossá vált győzelmünk. Gratulálok a Lányoknak az első pontokhoz!”

Csapataink legközelebb szeptember 18.-án a Kiskunhalas vendégeként lépnek pályára.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.