Felemásra sikeredett U12-es csapatunk vasárnapi szereplése, hiszen egy sima vereséggel és egy magabiztos győzelemmel zárták a napot lányaink.
Sajnos a KSZSE ellen nem sikerült az elmúlt forduló játékát megísmételni, így nagy arányban szenvedtünk vereséget. A Kiskunhalas elleni kiütéses győzelem viszont némi gyógyírt jelentett.

Országos Gyermekbajnokság – U12
Kiskunhalas
Kézilabda Szeged SE – Hódmezővásárhelyi LKC 35-15 (22-6)
Hódmezővásárhelyi LKC – Kiskunhalasi UKC 39-3 (18-2)
HLKC: Filip (k), Szilágyi (k), Szabó, Hornok, Antal, Sipos, Antal, Konyecsni, László, Csala, Fekete, Elek, Kaszás

Fogl Barbara vezetőedző: “Ugyanazzal a két csapattal találkoztunk, mint az előző fordulóban, azonban a szegediekkel szemben sem egyénileg sem csapatként nem tudtuk felvenni a meccs ritmusát. Már az első félidőben látható volt, hogy ez nem a mi mérkőzésünk lesz. A bátortalan támadásoknak és az eladott labdáknak köszönhető ez nagyarányú vereséghez vezetett. Ennél a lányok sokkal többet tudnak, amit már korábban meg is mutattak. A Kiskunhalas ellen- egy könnyebb mérkőzésen ugyan-láttam azt az elszántságot, amit az első mérkőzésen hiányoltam.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.