A Hódmezővásárhelyi LKC U12-esei az elmúlt hétvégén két mérkőzést játszottak, egy győzelem és egy vereség lett a mérleg a tiszaföldvári túrán.

Tiszaföldváron folytatódott az U12-es gyermekbajnokság a HLKC fiataljai számára. Beslin Anikó tanítványai a Székáccsal és a Kecskeméttel mérkőztek szombaton. Igazán könnyűnek egyik mérkőzés sem ígérkezett, hiszen akadt hiányzó a csapatban. Ennek ellenére a Székács elleni találkozó jól sikerült, hiszen magabiztos győzelmet könyvelhettek el a lányok. A Kecskeméti Sportiskola csapata azonban már keményebb diónak bizonyult, őket végül nem sikerült legyőzni, de így is voltak emlékezetes vásárhelyi momentumai ennek az összecsapásnak is.

Eredmények:

Törökszentmiklósi Székács KE – Hódmezővásárhelyi LKC 14-39 (8-19)
Kecskeméti Sportiskola 1 – Hódmezővásárhelyi LKC 36-22 (18-12)

A csapat tagjai: Antal Anasztázia Roxána, Bagaméri-Varga Zonga, Csáki Lili, Dobsa Jázmin, Konyecsni Réka, Mészáros Anna, Szabó Lilla, Tárkány-Szűcs Emma.
Edző: Beslin Anikó

Nyilatkozat: „A fordulóra egyik alapemberünk nélkül utaztunk. Kevesen vagyunk, így Becsek Enikő kiesése megérződött a játékunkon. Az első mérkőzést így is gond nélkül hoztuk a Székács ellen. A második ellenfelünk a Kecskeméti Sportiskola volt, akik nagyon erős csapattal jöttek. Egy ideig tartottuk magunkat, de érződött, hogy fáradunk. Sajnos nagy arányú vereségbe szaladtunk bele, de a lányok végig küzdöttek! Kiemelném Dobsa Jázmin előkészítő munkáját, és Mészáros Anna fáradhatatlan játékát, amivel csak a Kecskemét ellen 19 találatig jutott!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.