A serdülő bajnokság zárófordulójában a bajnok Szeghalom otthonában léptünk pályára.
A két csapat jó iramú és szikrázóan kemény mérkőzést játszott, amin bebizonyosodott, hogy megérdemelten foglalják el a tabella első két helyét.
Lányaink az első félidőben kifejezetten jól tartották magukat, szorosan tapadtak a hazai csapatra, mindössze 2 gólos szeghalmi előnnyel zárult a játékrész.
Fordulás után sajnos már nem bírtuk a fizikálisan erősebb hazai csapat tempóját, így fokozatosan növelték előnyüket és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.
Csapatunk egész éves teljesítménye hatalmas gratulációt érdemel, csodás tavaszi menetelésükkel megérdemelten szerezték meg az EZÜSTÉRMET  bajnokságban . Ki kell emelni, hogy a mezőnyből magasan kiemelkedő bajnok szeghalmi csapattól egyedül mi tudtunk pontot szerezni!

Szeghalmi NKC – Hódmezővásárhelyi LKC 34-25 (17-15)
Serdülő II. osztály Kelet – 22. forduló
Szeghalom, 150 néző
Jv: Kavalecz I., Kavalecz K.
HLKC: Kandó (k), Rácz (k), Prikler 2, Fehér, Földesi D. 4, Molnár 1, Petróczi 1, Nagygyörgy, Berei 7, Bugnó 5, Pallai 1, Konyecsni 2, Földesi B., Fazekas 2

Beslin Anikó vezetőedző: “Rangadóhoz méltó hangulatban a vereség ellenére is szépen helyt állt a csapat. Méltó ellenfele voltunk a bajnokcsapatnak, még akkor is ha a végén “kinyílt az olló”. Kemény, olykor a durvaság határait súroló meccsen nem technikai tudásban, hanem a fizikális küzdelemben maradtunk alul!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.