Serdülő és ifjúsági csapatunk is Egerben lépett pályára az Eszterházy SC vendégeként a hétvégén.
Pénteken este, kicsit szokatlan időpontban a serdülők magabiztos, nagyarányú győzelmet arattak, ezzel már a dobogó 3. helyén áll Beslin Anikó gárdája. Vasárnap az ifiken volt a sor, hogy Ők se maradjanak el a serdülők sikerétől. Az első két tavaszi fordulóban kicsit balszerencsés, minimális arányú vereségek után ezúttal igazán jól muzsikált a Dankó Ervin vezette csapat.  Az első félidő derekától fokozatosan növeltük előnyünket, és végül 5 góllal győztük le a hazaiakat.Sajnos a győzelem vezéráldozattal járt, Klemm Katát már a meccs elején elvesztettük térdsérülése miatt.
Ezzel a lehetséges 4 pontból az összeset elhoztuk Egerből, reméljük a lányok szerdán hazai pályán folytatják a jó szériát.

Eszterházy SC – Hódmezővásárhelyi LKC 23-28 (11-19)
Ifjúsági II. osztály – 13. forduló
2019.03.03., Eger – 80 néző
HLKC: Áncsán -Kovács 3, Blaskovics 7, Klemm, Földesi 6, Vörös 4, Kandó 2, Cs: Ötvös 1, Tarján, Pataki, Bugnó 4, Petróczi 1, Prikler

Dankó Ervin vezetőedző: “Ami eddig is benne volt a csapatban ma ki is jött. Az elején az Eger vezetett, de a védekezésünk fokozatosan feljavult és átvettük a vezetést. Minden játékosom helytállt és kivette a részét a győzelemből. Ma végre játszottuk a kézilabdát.”

Eszterházy SC – Hódmezővásárhelyi LKC 19-30 (11-15)
Serdülő II. osztály – 13. forduló
2019.03.01, Eger – 60 néző
HLKC: Rácz (k), Kandó (k), Prikler, Földesi D. 6, Molnár 4, Petróczi 5, Bugnó 6, Pallai, Konyecsni 5, Földesi B. 1, Fazekas 3, Horváth Sz.

Beslin Anikó vezetőedző: “A szokatlan időpont és hosszú utazás miatt kicsit aggódtam, de a lányok hamar megnyugtattak. Már az első félidőben négygólos előnyt alakítottunk ki, ezt a második játékrészben tovább tudtuk növelni. Egyre jobban összeáll a csapat, amire szükségünk is van, ha meg akarjuk tartani a helyünket a tabellán!”

Szerdán a serdülők és az ifik is hazai pályán játszanak:
16.00 Hódmezővásárhelyi LKC – Hajdúnánás SK (serdülő mérkőzés)
17.30 Hódmezővásárhelyi LKC – Szigetszentmiklós NKSE (ifjúsági mérkőzés)
A MÉRKŐZÉSEK HELYSZÍNE A BALOGH IMSI SPORTARÉNA, A BELÉPÉS INGYENES!!!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.