Augusztus 1.-én megkezdte a felkészülést az NBII-es bajnokságra átalakult felnőtt csapatunk. Több játékos is távozott a tavalyi NBI/B-s keretből (Herceg, Mihajlov, Veress, Lovistyék, Szepesi, Deák), így egy lényegesen átalakult és megfiatalított kerettel kezdte meg a közös munkát új vezetőedzőnk Dankó Ervin, és segítője Dobos József.


Az érkezői oldalon egyenlőre 3 játékos szerepel (Szabó Patrícia és Lukács Nóra a Kézilabda Szeged SE-től, Balogh Vanessza pedig Szarvasról érkezett), de a felkészülés alatt még várható további játékosok csatlakozása a kerethez. A felkészülés első három napján rávezető, futóedzések szerepeltek a programban, hétfőtől azonban beindult a nagyüzem. Két héten keresztül napi 2/3 edzéssel készülnek a lányok a bajnoki rajtra, amiben szerepel szabadtéri futóedzés, konditerem és természetesen labdás termi edzések. A szeptember 16.-i bajnoki nyitányig 8 edzőmérkőzésen lépnek pályára a lányok, ellenfeleink között szerepelnek NBI/B-s és NBII-es csapatok is.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.