BalmazSúlyos teherrel, győzelmi kényszerrel a vállán lépett pályára felnőtt csapatunk a Balmazújváros ellen az NBI/B felnőtt bajnokság hétvégi fordulójában. A szombati meccs tétje az volt, hogy továbbra is tapadni tudunk a középmezőny aljához, vagy tovább nő a hátrányunk, melyet a tavaszi szezonban kell ledolgozni a biztos bennmaradás érdekében.
Ennek megfelelően ideges, kapkodó játékkal indult a mérkőzés, ebben szerencsére a vendégcsapat is partnernek bizonyult. 6-8 percig fej-fej mellett álltak a csapatok, ekkor viszont egy jó 15 perces szériával sikerült ellépnünk 5 góllal (24. perc 15-10). Ebben vezérszerepet vállalt két rutinos játékosunk, Veress Zsuzsa a kapuban, Szepesi Ivett pedig a pályán vitte a vállán a csapatot.
A második félidőben szorosabbá vált a mérkőzés, a Balmazújváros szívósan kapaszkodott, a mi játékunk viszont görcsössé vált. 16 perc alatt mindössze egyszer sikerült betalálnunk a vendégek kapujába, nem csoda, hogy a 46. percben Szabados Ibolya góljával újra döntetlenre hozta a meccset. Szerencsére Veress továbbra is remekelt a kapunkban, kulcspillanatokban fogott ziccereket, ami újult erőt adott a csapatnak a hajrára. A meccs vége ennek köszönhetően 3 gólos győzelmet hozott, amivel sikerült itthon tartani a rendkívül fontos és értékes 2 pontot.
Hódmezővásárhelyi LKC – NKK Balmazújváros 25-22 (18-14)
NBI/B női felnőtt bajnokság – 12. forduló
2017.12.02., Balogh Imsi Sportaréna – 100 néző
Játékvezetők: Héjja Ádám, Kónya Balázs
Versenybírók: Miklós Melinda, Zsadányi Zsuza
HLKC: Dömény-Veress – Török, Nagy 6, Szepesi 7, Herceg 6, Lovistyék 3, Kandó 2, Cs: Ádász (k), Áncsán (k), Horváth, Mihajlov 1, Becsei, Földesi, Bálint
Bartók Csaba vezetőedző: “Remek első félidőt produkáltunk! A második félidő védekezésben és kapusteljesítmény kimagasló maradt, ennek köszönhettük győzelmünket, de sajnos a góllevéssel problémáink akadtak. Óriási küzdött a csapatom, büszke vagyok rájuk!”
A mérkőzésről készült fotók megtekinthetőek ITT!
Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén vasárnap Gödön lépünk pályára.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.