A múlt heti, Kecskeméten elszenvedett vereség után csapatunk ezúttal hazai pályán igyekezett kijavítani a csorbát, ellenfelünk a Kisunhalas NKSE csapata volt az Országos Serdülő Bajnokság második fordulójában.
Már az első percektől látható volt, hogy a két csapat nincs egy súlycsoportba, lányaink magabiztosan játszva szereztek megnyugtató előnyt, amit a mérkőzés végéig sikerült tovább növelni.
Hódmezővásárhelyi LKC – Kiskunhalas NKSE 24-9 (12-3)
HLKC: Bánfi – Blaskovics 4, Földesi 3, Varga-Tóth 5, Szabó, Klemm 7, Molnár 1 Cs: Balogh (k), Áncsán (k), Fürcht 1, Becsei 1, Bálint, Kandó 1, Farkas 1, Mészáros
KNKSE: Ilyés, Balogh, Csehó, Tóth 2, Csatári 1, Agócs, Zelei 2, Kalmár 2, Szabó 2, Lekrinszki, Füzér, Mózer, Gusztos
DSCF9717Beslin Anikó edző: ” A védekezésünkkel a mai napon elégedett voltam, támadásban viszont kicsit “belealudtunk” a halasiak játéktempójába. A különbség lehetett volna nagyobb is ha határozottabbak és koncentráltabbak vagyunk a támadások befejezésénél!”
A mérkőzésen készült fotók megtekinthetőek itt!
A bajnokság következő fordulójában, október 2.-án Szegeden (Etelka sor) lépünk pályára a Kézilabda Szeged SE vendégeként.
HAJRÁ LÁNYOK, HAJRÁ HLKC!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.