erima logAz Erima Országos Kézilabda Gyermekbajnokság U9 (2003) korosztályban április 21.-én, vasárnap Kecskeméten került lebonyolításra a Badó László Régió Döntő. A hat csapat részvételével zajló versenyen Csongrád és Bács-Kiskun Megye legerősebb csapatai küzdöttek meg az első három továbbjutást érő helyezésért. Korosztályos csapatunk a megyei döntőből második helyen jutott tovább, azzal a nem titkolt céllal utaztak el a lányok Kecskemétre, hogy sikerrel veszik az akadályt, és az idősebb csapataink példáját követve bejutnak az Országos Elődöntőbe.
A csoportmérkőzéseken egy biztos győzelem mellett sajnos becsúszott egy nem várt verség a hazaiaktól, így csoport-másodikként a keresztjátékban a papíron legerősebb, Kézilabda Szeged SE csapatával találkoztunk. Ellenük most sem sikerült a bravúr, így a bronzmeccsen újra a kecskeméti sportiskolásokkal csaptunk össze. A mérkőzésnek a bronzérem megszerzése mellett az Országos Elődöntőbe való továbbjutás volt a tétje, így kemény meccsre volt kilátás. Szerencsére a lányoknak helyén volt a szívük, és a csoportbeli botlást jóvá téve győzelemmel zárták a napot és kiharcolták a továbbjutást.
DSC06445
Felső sor: Banga Endre edző, Vörös Nikolett, Prikler Borbála, Jakab Anna, Ollé Luca; Középső sor: Mácsai Zsófia, Farkas Réka, Rácz Vivien, Ocsovszky Nikolett; Elől: Mohácsi Szintia, Kovács Gréta
Eredmények:
Hódmezővásárhelyi LKC – Lajosmizse 17-4
Kecskeméti Sportiskola – Hódmezővásárhelyi LKC 11-10
Hódmezővásárhelyi LKC – Kézilabda Szeged SE 8-16
Hódmezővásárhelyi LKC – Kecskeméti Sportiskola 9-7
A Régió Döntő végeredménye:
1. Kézilabda Szeged SE
2. Algyői Sportkör
3. Hódmezővásárhelyi LKC
4. Kecskeméti Sportiskola
5. Gézengúz UKC Kalocsa
6. Lajosmizse
(továbbjutott az 1-3. helyezett csapat)
Csapatunk tehát folytatja a versenyt a bajnokságban, a Kelet Magyarország I. Országos Elődöntő helyszíne és időpontja később kerül kijelölésre.
A Régió Döntőn készült fotók megtekinthetőek itt!
SZÉP VOLT LÁNYOK, HAJRÁ HLKC!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.