IMG_0204
Felső sor balról: Molnár Zita, Fogl Zengő Földesi Dorottya, Dobra Ildikó edző, Kállai Laura, Mácsár Dorottya, Elől: Kandó Sára és Körtvélyessy Luca
Egyesületünk U7-es (2005) csapata az Euro-Novex Tápiószele SE meghívására négycsapatos kézilabdatornán vett részt április 7.-én, vasárnap. A HLKC mellett a résztvevők között volt a Pécel, a volt válogatott kézilabdázó Deli Rita által edzett Fehérvár KC, valamint az utóbbi években több korosztályban is országos döntőben szereplő hazai Euro-Novex Tápiósze SE csapata.
Lányaink nagyszerű hangulatban utaztak a verseny helyszínére, már induláskor fogadkoztak, hogy aranyéremmel térnek haza. Szerencsére a harci kedv nem csak szavakban, hanem a játékban is megmutatkozott. Korosztályos csapatunk nagyszerű játékkal, színvonalas mérkőzéseken 100%-os teljesítménnyel végzett az első helyen, ezzel újabb aranyérem került a HLKC vitrinjébe. Külön öröm, hogy az első helyet a közvetlen országos elithez tartozó csapatokat megelőzve sikerült megszerezni úgy, hogy Dobra Ildikó edző minden nevezett játékosnak lehetőséget tudott adni.
Eredmények:
Euro-Novex Tápiószele – Pécel 15-0
Fehérvár KC – Hódmezővásárhelyi LKC 8-13
Euro-Novex Tápiószele – Fehérvár KC 13-13
Pécel – Hódmezővásárhelyi LKC 1-19
Hódmezővásárhelyi LKC – Euro-Novex Tápiószele 14-11
Fehérvár KC – Pécel 20-2
Végeredmény:
1. Hódmezővásárhelyi LKC
2. Fehérvár KC
3. Euro-Novex Tápiószele SE
4. Pécel
Fogl ZengőA torna Gólkirálynője csapatunk játékosa, Fogl Zengő lett!
Dobra Ildikó edző: “Vasárnap Tápiószelére utaztunk, nagyon örültünk a meghívásnak, hiszen szombaton lesz az ERIMA gyermekbajnokság megyei döntőjének első fordulója a 2005-ben született lányaimnak. Jó erőpróba volt, hiszen ez a csapat együtt még nem játszott, eddig csak az egyel idősebb korosztályban tudtunk szerepelni. Saját korosztályukban most először mutathatták meg a tudásukat ezek a pici lányok. Nagyon örülök hogy mindenki, aki pályára lépett gólt szerzett, a kapuban Kandó Sárika kiválóan védett, így mindenki nagyban hozzájárult a csapat sikeréhez. A gólkirálynő is a csapatunkból került ki Fogl Zengő személyében, aki ugyan a háromból csak két meccsen játszott de így is 19 gólt szerzett. Gratulálok a csapatomnak, nagyon várjuk a szombati mérkőzéseket!
A tornán készült fotók megtekinthetőek itt!
 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.