Február 23.-án, szombaton a második versenynappal befejeződtek az U8 korosztály (2004) Csongrád megyei küzdelmei az Erima Országos Kézilabda Gyermekbajnokságban.
Csapatunk az első versenynap 3 győzelmével már szinte biztossá tette a továbbjutást, de a lányok a szombaton is kitettek magukért, így 5 győzelem mellett mindössze egy vereséggel zártuk a hat mérkőzésből álló megyei selejtező-sorozatot és magabiztosan jutottunk a Régiós Döntőbe, ahol Bács-Kiskun és Csongrád megye 3-3 továbbjutó csapata mérkőzik meg az Országos Elődöntőt érő 3 továbbjutó helyért.
A csapat sikerének értékét növeli, hogy a gárdát alkotó játékosok jelentős része 2005-ös születésű, így a saját korosztályuknál egy évvel idősebbek között sikerült kiharcolni a továbbjutást. A továbbjutásról döntő végső sorrend hármas holtversenyben dőlt el, melyben csapatunk csak rosszabb gólkülönbséggel szorult a 3. helyre.

Mérkőzéseink:

HLKC – TKIKI Kisteleki Ált.Iskola 28-0
Kisteleki KK – HLKC 2-22
Kézilabda Szeged SE – HLKC 13-14
Szeged KKSE – HLKC 22-11
HLKC – Szentesi SI 15-3
Algyői SK – HLKC 6-12
Végeredmény:
1. Szeged Kiskundorozsma KSE 10 pont
2. Kézilabda Szeged SE 10 pont
3. Hódmezővásárhelyi LKC 10 pont
4. Szentesi SI
5. Algyői SK
6. Kisteleki KK
7. TKIKI Kisteleki Általános Iskola
A továbbjutást kiharcoló csapat: Fogl Zengő, Petróczi Sára, Aranyi Vivien, Földesi Dorottya, Molnár Zita, Miklós Imola, Szöllősi Luca, Kandó Sára, Bugnó Gréta, Prikler Borbála, Edző: Dobra Ildikó
A versenyen készült fotók megtekinthetőek itt: http://hlkc.hu/?page_id=6076
A Régió Döntő 2013. március 10.-én, vasárnap kerül megrendezésre a Hódtó Sportcsarnokban a Szeged KKSE, a Kézilabda Szeged SE, a HLKC és Bács-Kiskun megye három továbbjutó csapatának részvételével.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.