Szombaton több korosztályos csapatunk is pályára lépett. 2000-es és 2004/2005-ös lányaink a Szeged KKSE  Mikulás Kupájára kaptak meghívást, míg 2002-es és 2003-as csapatunk hazai pályán látta vendégül az Éles Kézilabda Iskola és a Szeged KKSE korosztályos csapatait.
2004/2005
Legfiatalabb kéziseink számára igyekszünk minél több mérkőzést biztosítani a meccsrutin növelésére, így a lehető legjobbkor jött a dorozsmai meghívás. Betegségek miatt sajnos 2-3 játékos nem tudott a csapattal tartani, azonban így is 2 győzelemmel és egy minimális arányú vereséggel zárták a napot.
2005 HLKC – Szeged KKSE 10-8
2004 HLKC – Szeged KKSE “A” 11-12
2004 HLKC – Szeged KKSE “B” 18-13
Pályára lépett: Fogl Zengő, Aranyi Vivien, Ménesi Enikő, Földesi Dorottya, Miklós Imola, Bugnó Gréta, Szöllősi Luca, Kállai Laura, Dabis Renáta, Körtvélyessy Luca, Petróczi Sára, Mácsár Dorottya

Beslin Anikó edző (Dobra Ildikó edző távollétében):

“Kolléganőm távollétében igazi öröm volt a 7-8 éves játékosainkat irányítani. Az leszűrhető volt, hogy a lányok az elmúlt 2-3 hónapban rengeteget fejlődtek egyénileg és csapatjátékban egyaránt. Örömteli volt látni a megalkuvást nem tűrő, harcias játékukat, a küzdőszellemük minden dicséretet megérdemel. Koncentráltabb, jobb helyzetkihasználással mindhárom mérkőzés nyerhető lett volna, de így sincs okunk keseregni, hiszen a 2004-es csapat gerincét is 2005-ben született játékosok alkotják. Ez a csapat sok sikert fog még elérni a HLKC színeiben!”
2003
U9-es csapatunk egyre biztatóbb játékot nyújt az utóbbi időben, ennek megfelelően szombaton is magabiztos játékkal kerekedtek a Szeged KKSE csapata fölé. A két csapat második mérkőzésén Banga Endre az kicsit felforgatott, kísérleti csapatot küldött pályára, azonban így is döntetlen eredmény született, ami dicséret az összes lehetőséget kapó játékos számára.
HLKC – Szeged KKSE 17-6
Szeged KKSE – HLKC 10-10
Pályára lépett: Kovács Gréta, Mohácsi Szintia, Prikler Borbála, Marhás Euzébia, Ollé Luca, Rácz Vivien, Jakab Anna, Ocsovszky Nikolett, Mácsai Zsófia, Farkas Réka, Rácz Vivien
Banga Endre edző: “Az első mérkőzéssel teljes mértékben meg vagyok elégedve. Jó tempóban játszottunk, sok jó egyéni teljesítmény akadt, és a helyzetkihasználásunk is megfelelő volt. Sajnos a második mérkőzésen – talán az első meccs magabiztos győzelme miatt – elbizakodottan, túlzott magabiztossággal léptünk pályára, hiányzott a fegyelem és a koncentráció. Erre az sem lehet magyarázat, hogy nem a kezdő csapatunkkal játszottunk. Ezen a jövőben változtatnunk kell, minden mérkőzésen maximális koncentrációval és odaadással kell játszanunk!”
2002
U10-es csapatunk az Erima Országos Kézilabda Gyermekbajnokság Csongrád-megyei selejtezőjéből való továbbjutás után javuló játékkal magabiztos játékkal győzte le a Szeged KKSE csapatát, az Éles Kézilabda Iskolával pedig lényegesen szorosabb meccset sikerült játszani, mint 3 hete a megyei versenyen
HLKC – Szeged KKSE 12-10
ÉKI – Szeged KKSE 31-14
HLKC – ÉKI 12-19
Pályára lépett: Kalmár Dóra, Besnyi Viktória, Mérai Maja, Kiss Noémi, Kardos Martina, Besenyi Napsugár, Nagy Brigitta, Kálló Barbara, Horváth Zsófi, Ménesi Flóra, Balogh Dóra, Tarján Petra, Molnár Kata, Szöllősi Zsófia

Kiss Márk edző: “A két mérkőzésen sok pozitívumot láttam, így összességében elégedett vagyok a teljesítményünkkel. Az kifejezetten tetszett, hogy minden pályára lépő játékosom hozzá tudott tenni a játékhoz, mindenki hasznos tagja volt a csapatnak. Jó úton haladunk céljaink eléréséhez, de még rengeteg munka vár Ránk!

2000
Csapatunk a Szeged KKSE Mikulás kupáján vett részt, ahol ismét idősebb korosztály csapatai ellen léptek pályára a lányok. Az U13-as korosztály országos élmezőnyébe tartozó Debreceni SC-SI és a Szeged KKSE csapatai mellett az ADA 1998/1999-es vegyes csapataival mérkőztek meg, így a reális célkitűzés a 2000/2001-es játékosokkal felálló gárdánktól a tisztes helytállás lehetett, aminek a lányok eleget tettek.
Szeged KKSE – HLKC 19-11
HLKC – Ada 13-26
Debreceni SC-SI – HLKC 17-13
Beslin Anikó edző: “Az utóbbi időben rendszeresen erős, tőlünk idősebb, fizikálisan erősebb csapatok ellen játszunk felkészülési mérkőzéseket, még akkor is ha ez sok pofonnal jár, de azt vallom, hogy ezekből a mérkőzésekből lehet tanulni. A mai napon hullámzó volt a játékunk. Időnként kifejezetten jól és látványosan játszottunk, viszont voltak gyenge periódusaink is. A nagyon erős ’99-es debreceni csapat ellen mutatott koncentrált, határozott játékunk kifejezetten tetszett.
A mérkőzéseken készült fotók megtekinthetőek itt: http://hlkc.hu/?page_id=5311

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.