Bajnokavatásra készültünk az utolsó fordulóban a megyei bajnokságban, hiszen már két fordulóval korábban behozhatatlan előnyre tettünk szert az üldöző csapatokkal szemben. Minden adott volt egy igazi gálamérkőzéshez: ideális szombat délutáni időpont, szép számú közönség, jó hangulat. A tabellán utolsó helyezett Bordányi Szövetkezeti SK csapatát fogadtuk, így bíztunk benne, hogy a lányok igazi közönségcsalogató játékkal teszik emlékezetessé a mérkőzést.
A mérkőzés szép és megható felvezetéseként 2002-es, 2003-as és 2004-es születésű szivacs-kéziseink köszöntötték a Bajnokcsapat tagjait és edzőjüket egy szál virággal.
A látványos és szép játék azonban most elmaradt, inkább a küzdelem dominált a mérkőzésen. Valami mindig közbeszólt és megakadályozta a folyamatos, lendületes játékot. Vagy a hirtelen jött kánikula, vagy a szokatlanul nagy számú közönség, vagy a titkon várt örömjáték igénye, de tény, hogy valami kicsit megbénította a lányokat. Így aztán maradt a kicsit kapkodó, hibákkal tarkított, “brusztolós” játék, néha-néha felvillantva szép megoldásokat is. A csapatot dicséret illeti, hogy megalkuvás nélkül küzdöttek, így a lelkes – a mérkőzésen láthatóan kettőzött erőbedobással küzdő – bordányiakat fokozatosan leszakítva végül magabiztos győzelmet arattunk.
HLKC – BORDÁNYI SZSK 28-22 (11-10)
HLKC: Molnár – Domján 1, Szabó 4, Kovács D. 4, Tószegi 5, Sajtos 2, Kovács M. 1 Cs: Tóth (k), Hegyi 7, Forrai 3, Krumesz, Vass, Blaskovics, Olasz 1
Bordányi SzSk: Maróti 5, Nagy 5, Peták, Vass 2, Papdi 3, Kasza, Szűcs 4, Kádár 3, Simon

A Hódmezővásárhelyi LKC csapata 100%-os tavaszi teljesítménnyel első helyen végzett a Csongrád Megyei Női Felnőtt Kézilabda Bajnokságban, és jogot szerzett az NBII Dél-Kelet Magyarországi régióban való indulásra a 2012/2013-as szezonban.
További fotók itt

SZÉP VOLT LÁNYOK, HAJRÁ HLKC!!!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.