U11-es csapatunk a Tamásiban megrendezett Régiós Döntőben két magabiztos győzelemmel (Kézilabda Szeged SE, UKSE Szekszárd) és egy vereséggel (Tamási KC) az Erima Országos Kézilabda Gyermek Bajnokság Országos Elődöntőjébe jutott. A lányok nagyszerű teljesítménnyel a tavalyi év után ismét az ország legjobb 16 csapata közé, ezzel az Országos Döntő kapujába kerültek.
Első két mérkőzésünket nagyszerű játékkal, magabiztosan nyertük meg az igencsak magas játékerőt képviselő Kszse és Szekszárd csapata ellen, így a harmadik mérkőzésünk a továbbjutás szempontjából már csak formalitásnak bizonyult. Ez sajnos rá is nyomta a bélyegét a Tamási elleni mérkőzésre, így az egy héttel korábbi, szentesi Kiss Bálint kupán aratott győzelmünk után most csúfos vereséget szenvedtünk Tolna megyei riválisunktól, bár el kell mondani, hogy a mérkőzés nagy részén edzőnk az addig kevesebb szerepet kapó cserejátékosoknak is játéklehetőséget biztosított.
Eredmények:
UKSE Szekszárd – Tamási KC 2-23
Kézilabda Szeged SE – HLKC 15-20
Tamási KC – Kézilabda Szeged SE 27-8
HLKC
– UKSE Szekszárd 19-13
Kézilabda Szeged SE – UKSE Szekszárd 14-20
HLKC
– Tamási KC 9-21
Kandó Dorottya (4) nagyszerű beállós játékkal járult hozzá a sikerhez
Végeredmény:
1. Tamási KC 6p.
2. HLKC 4p.

3. UKSE Szekszárd 2p.
4. Kézilabda Szeged SE Op.
A HLKC és a Tamási KC bejutott a legjobb 16 közé. Az Országos Elődöntők április hónapban kerülnek megrendezésre. Csapatunk a Nyugat 2. Régióba került besorolásra, ahol a Hétfő KC Csorna, Siklós DSE és Körmendi DMTE-Nádasd csapataival kell megküzdeni az Országos Döntőért.

A két továbbjutó csapat (narancssárgában a HLKC, feketében a Tamási KC csapata)
HLKC: Bánfi Petra (k), Áncsán Fanni (k), Kandó Dorottya, Varga-Tóth Rebeka, Földesi Gerda, Molnár Sára, Viski Lili, Kovács Adrienn, Fenesi Renáta, Blaskovics Ingrid, Kiss Patrícia, Gál Krisztina, Klemm Kata
Edző: Beslin Anikó
További fotók itt!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.