A bajnokság őszi szezonjának 9. fordulójából elmaradt mérkőzésen a Bordány Szövetkezeti SK. csapatát fogadtuk a Hódtói Sportcsarnokban január 15.-én, vasárnap.
A 4. fordulóban idegenben sikerült nyerni a bordányiak ellen, és a tabellán elfoglalt helyezés alapján is egyértelmű hazai sikert vártunk. Sérültjeink (Wöller kivételével) felépültek, így Sipterné gondjai csökkentek a csapat összeállításánál.
Jó hangulatú mérkőzésen végig vezettünk a találkozón, kisebb megingások, bizonytalanságok ugyan akadtak, de a HLKC győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben. A csapatunkhoz hasonlóan fiatal játékosokból álló Bordány végig teljes erőbedobásra késztette lányainkat, de a mérkőzés vége felé már cseréink is lehetőséget kaptak a játékra. A győzelemmel csapatunk újra a tabella élére állt, 1 pont előnnyel vezetjük a megyei bajnokságot a Sándorfalva csapata előtt.
HLKC – BORDÁNY SZÖVETKEZETI SK. 31 – 26 (16-11)
HLKC: Molnár – Sajtos 4, Tószegi 8, Forrai 9, Szabó 2, Olasz 3, Vass 4 Cs: Tóth (k), Fürcht, Kovács 1, Krumesz, Blaskovics, Fehér, Domján
(Forrai Dóra vezérletével és 9 góljával magabiztos HLKC győzelem született)
Legközelebb január 21.-én (szombaton) 17.45-kor lépünk pályára az Algyői Sportcsarnokban a Sándorfalva csapata ellen.
A képek megtekintéséhez kattintson ide!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.