Magas színvonalú, nívós mérkőzéseken szerepelt U12-es csapatunk a XI. OrosCup utánpótlástornán.
A 10 csapat részvételével lezajlott korosztályos mérkőzéseknek a frissen átadott mezőhegyesi sportcsarnok adott otthont, ahol lányaink a csoportküzdelmek alatt nem találtak legyőzőre. A Szigetszentmiklós,a PC Trade Szeged II. és Orosházi NKC magabiztos legyőzése után a Ferencváros elleni csoport-rangadó döntetlenje után jobb gólaránya miatt a budapesti csapat jutott a döntőbe, mi pedig a bronzéremért játszhattunk. Sajnos a helyosztóra elfogyott lányaink lendülete, így a Gyöngyös szerezte meg a bronzérmet. Ezzel együtt óriási dícséret és gratuláció jár Deák Tamás lányainak a háromnapos tornán mutatott teljesítményükért.

XI. OrosCup Utánpótlástorna
U12 – Mezőhegyes
Csoportmérkőzések:
Hódmezővásárhelyi LKC – Szigetszentmiklós NKSE 22-15 (10-8)
Hódmezővásárhelyi LKC – PC Trade Szegedi NKE II. 24-15 (12-9)
Hódmezővásárhelyi LKC – Orosházi NKC 24-17 (12-10)
Hódmezővásárhelyi LKC – Ferencvárosi Torna Club 23-23 (12-12)
III. helyért:
Gyöngyösi KK – Hódmezővásárhelyi LKC 27-14 (13-6)

A Torna végeredménye:
1. PC Trade Szegedi NKE I.
2. Ferencvárosi Torna Club
3. Gyöngyösi KK
4. Hódmezővásárhelyi LKC
5. SZNKSE Ráckeve
6. PC Trade Szegedi NKE II.
7. Kecskeméti Sportiskola
8. Szigetszentmiklós NKSE
9. Orosházi NKC
10. Szent István SE Budapest

Deák Tamás vezetőedző: “Először is nagyon gratulálok a lányoknak, nagyot küzdöttek ebben a 3 napban. Jó volt látni hogy mennyit fejlődtek ebben az évben, a kupa első 2 napja kifejezetten jól sikerült. A 4 meccsből 3 győzelem és egy döntetlen a Fradi ellen nagy teljesítmény volt. Sajnos a szerencse nem volt velünk mert az FTC jobb gólkülönbséggel lett a csoport első és ők kerültek be a döntőbe. A lányok ezt egy kicsit csalódásnak éltek meg, ez a bronzéremért való küzdelemben a Gyöngyös ellen meg is látszódott. A szomorúság és a fáradtság rányomta a bélyegét a meccsre és sajnos nem tudtuk megszerezni a 3. helyet, de összességében nagyon elégedettek lehetünk. Büszke vagyok a lányokra nagyon, ebből kell tanulni, dolgozni kell tovább és sok szép eredményt fogunk még elérni.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.