Titokban bíztunk benne, hogy egy bravúrral szépen zárhatjuk a bajnokságot, de sajnos a jó erőkből álló kazincbarcikai csapat nagy falatnak bizonyult.
Jól küzdöttek lányaink, az akarással és a motivációval ezúttal sem volt gond, ezzel együtt megérdemelt vendégsiker született.

LU19 II – kelet
Hódmezővásárhelyi LKC – Borsod SK Kazincbarcika 24-34 (11-20)
Balogh Imsi Sportaréna – 90 néző
Jv: Juhász, Szilágyi
HLKC: Magyar (k), Török (k) – Kővári 1, Földesi 2, Mészáros 3, Nyilas, Körtvélyessy L. 5, Czirok-Balázs 3, Fazekas 3, Körtvélyessy K. 7,  Molnár, Bakos
Beslin Anikó vezetőedző: “Megilletődötten kezdtük a mérkőzést, így rutinosabb ellenfelünk gyorsan előnyre tett szert. Az egész mérkőzés nagyon hektikusra sikeredett, voltak jó játékok, és voltak gyermeteg hibák felváltva. Nehezen tudtunk mit kezdeni a távoli lövésekkel, pedig nem védekeztünk rosszul az első félidőben. Támadásban is sokat hibáztunk a befejezéseknél, pedig szépen kidolgozott helyzeteket teremtettek a lányok.  A második félidőre fejben és fizikálisan is elfáradtunk, kisebb sérülések is hátráltattak minket. Jöttek a felesleges kétpercek, így a hátrányunk fokozatosan nőtt. Győzött a papírforma, de a küzdelemmel nem volt baj. Mindenki akarta a jobb teljesítményt, ez egy pillanatig sem volt kérdés. Jó pihenést a csapatnak, jönnek a levezető edzések!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.