Fontos meccsre, igazi rangadóra készültünk az U17-es bajnokságban, hiszen közvetlen riválisunkat, a fővárosi XVI. Ker KMSE csapatát fogadtuk.
A két csapat összecsapása a dobogós helyezést is befolyásolta, így kettőzött erővel küzdöttek a lányok.
A meccs végig szoros, kiélezett csatát hozott. Az első félidőben főként a támadójáték dominált, végeredménynek is beillő állással (24-23) vonultak a csapatok pihenőre.
A második játékrészben sikerült szinte végig tartani 1-2 gólos előnyünket, a lefújás előtt 3-4 perccel azonban a vendégek kiegyenlítettek. Az órisási izgalmakat hozó hajrában, Balázs Kata utolsó pillanatban szerzett góljával sikerült legyőzni a jól játszó budapesti ellenfelünket, ezzel stabilizáltuk helyünket a dobogó 3. helyén.

LU17 II. – kelet
Hódmezővásárhelyi LKC – XVI. Ker KMSE 35-34 (24-23)
Balogh Imsi Sportaréna, 80 néző
Jv: Demus, Praczu
HLKC: Magyar (k), Török (k) – Mihály 7, Kővári 4, Blaskovics 2, Dobsa 1, Konyacsni, Mészáros 6, Balázs 5, Szabó, Molnár 5, Koncz 5

Beslin Anikó vezetőedző: “Talán az idény egyik legfontosabb meccse volt a szombati. Fej-fej mellett haladt a két csapat, láthatóan ellenfelünk sem akart lassítani a tempón. Minden poszton eredményesek voltunk, jól alakultak a támadásaink, de védekezésben sajnos nem találtuk az ellenszert. Nem sikerült az előnyünket tartani, és a vendégcsapat egy időre át is vette a vezetést. Hullámzó volt a teljesítményünk, de küzdött a csapat és félidő végére újra mi vezettünk. Tulajdonképpen a második félidőben ugyanez volt a forgatókönyv. Magyar Csenge remekül védett, de ennek ellenére újra visszavette a vezetést a XVI. kerület. Ezt követően már igazán senki nem tudta követni, mikor miért ítélnek a játékvezetők hetest, vagy két percet, de legalább felpörgették a lányokat, és emberhátrányban lőtt utolsó másodperces góllal sikerült megnyerni a találkozót. Sokan hozzátették a tudásukat ehhez a győzelemhez, és bár nem volt jó a védekezésünk, de ezen a meccsen az nyert, aki kevesebbet hibázott! Gratulálok mindenkinek, mert most az akarat diadalmaskodott!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.