A tabellát vezető Szeghalmi NKC ellen léptünk pályára az U19-es bajnokságban a legutóbbi forduló mérkőzésén. Az erőviszonyokat figyelembe véve egy célunk lehetett, a tisztes helytállás a vendégcsapat ellen. Ezt a minimális célt teljesítették lányaink, jó szellemben és harciasan kézilabdáztak, és időnként kifejezetten szépen és eredményesen játszottak.
Ezzel együtt sajnos a mérkőzés végkimenetelét nem tudtuk szorossá tenni, a vendégcsapat megérdemeltenn szerezte meg a két pontot.

LU19 II. – kelet
Hódmezővásárhelyi LKC – Szeghalmi NKC 26-37 (10-16)
Balogh Imsi Sportaréna – 70 néző
Jv: Járdi, dr. Kazi
HLKC: Bereczki (k), Magyar (k) – Kővári 2, Fejes 2, Földesi, Dobsa 3, Mészáros 5, Nyilas, Körtvélyessy L. 5, Czirok-Balázs 2, Fazekas 3, Körtvélyessy K., Bakos 2, Forgó 2

Beslin Anikó vezetőedző: “A listavezető ellen, a papírforma szerint az esélytelenek nyugalmával léptünk pályára. A kérésem a lányok felé annyi volt, hogy aki pályán van, az tegyen meg minden tőle telhetőt, küzdjön és koncentráljunk leginkább a védekezésre. Az első pár percben éreztem némi megilletődöttséget, de lassan kezdett összeállni a védekezés, és 8-10 percig tartottuk is magunkat. Sajnos elég volt pár eladott labda, és a szeghalmiak gyors lerohanásaival, illetve átlövéseivel nem tudtunk mit kezdeni. Életkorban és erőben is előttünk járnak, így jöttek a két percek, a büntetők , amivel növelni tudták előnyüket. Magyar Csenge egyre jobb formája és Körtvélyessy Luca teljesítménye szépíteni tudta ugyan az eredményt, de innentől nekünk már csak a tisztes helytállás maradt. Mészáros Anna egyéni megmozdulásaival a mezőny legfiatalabbjaként is tekintély parancsoló tudott lenni. Annak örülök, hogy végre csapatszinten is azt láttam, amit kértem. Mindenkiben volt tűz, akarat, ami a jövőre nézve tartást adhat a csapatnak! Készülünk az év utolsó ütközetére,addig is életben tartjuk a tüzet!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.