Az U14 korosztály küzdelmeivel elindult a Gyermekbajnokság is a 2013/14-es évben.
Mivel idén nincs felmenő rendszerű, eredménycentrikus bajnokság az MKSZ korosztályos versenyein, Egyesületünk azt a döntést hozta, hogy két csapattal indul a bajnokságban, ezzel biztosítva minden játékos számára a megfelelő számú mérkőzést és a fejlődési lehetőséget. Az első forduló mérkőzésein Kecskeméten ez inkább megzavart a gyerekeket, akadozó és sok hibával tarkított játékot láthattunk a régió legerősebb csapatai, a Szegedi NKE és a Kecskemét ellen. Bízunk benne, hogy a következő fordulóban már bátrabb és összeszedettebb teljesítményt láthatunk lányainktól.

LU14 
Kecskemét, II. Rákóczi ferenc Általános Iskola Spcs.
Hódmezővásárhelyi LKC I. – Kézilabda Szeged SE 14-17 (9-8)
Kecskeméti Sportiskola – Hódmezővásárhelyi LKC II. 20-4 (10-3)
PC Trade Szegedi NKE I. – Hódmezővásárhelyi LKC I. 31-10 (15-7)
Hódmezővásárhelyi LKC II. – PC Trade Szegedi NKE II. 8-21 (5-9)

Fogl Barbara vezetőedző: “Az U14-es korosztályunk őszi idényét két csapattal indítottuk, így a fiatalabbak is rendszeresen szerephez juthatnak. A szezon irányelve, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon és fejlesszük az egyéni képességeket. Az első fordulóban a legerősebb ellenfeleket kaptuk, így az elvárásom az volt, hogy a mérkőzéseket végig hajtsuk. Az állóképességünkre nem is lehetett panasz, ellenben a technikai hibák és a kihagyott helyzetek mutatják a legjobban, hogy a tavalyi sikeres év után össze kell még szoknia a játékosoknak. De már most is voltak biztató egyéni teljesítmények, amikre majd alapozhatjuk a csapatjátékot a következő fordulók mérkőzésein.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.