Nem sikerült fiatal csapatunk számára a bravúr, hazai pályán rgygólos vereséget szenvedtünk a Balmazújvárostól, így elúszni látszanak dobogós reményeink.
Mindent elkövettünk a győzelemért, de a fiatalságunkból eredő hibánk, és a túlzott akarás megbosszulta magát. 3 gólos hátrányból felállva, végig szoros meccsen 8 másodperccel a lefújás előtt kapott góllal maradtunk alul.

U17 II. – kelet
Hódmezővásárhelyi LKC – Kalmár DSE Balmazújváros 33-34 (14-14)
Balogh Imsi Sportaréna – 100 néző
Jv: Kovács-Sebők, Vastag-Réti
HLKC: Török (k) – Mihály 5, Nagygyörgy 10, Blaskovics 1, Dobsa, Becsek 3, Mészáros, Balázs 7, Nyilas, Czirok-Balázs, Molnár, Koncz 4, Bakos, Forgó 3

Beslin Anikó vezetőedző: “A szezon legfontosabb mérkőzése várt ránk, ennek megfelelően készültünk és vártuk az összecsapást. Ez a feszültség érződött is az első perctől kezdve. Mindkét csapat próbálta átvenni az irányítást a másik fölött, sokáig fej fej mellett haladtunk. Első félidőben még vezettünk, védekezésünk Forgó Fanni és Blaskovics Flóra vezetésével egészen jól működött, támadásban pedig megküzdöttünk minden gólért! Csapatszinten is jól működünk, Nagygyörgy Boglárka 1:1 elleni csatái is rendre sikerültek. A sok technikai hiba miatt viszont ellenfelünk fokozatosan felzárkózott, majd félidő végére egyenlített. A második félidő elején sajnos rosszul kezdtünk, védekezésünk szétesett, gyorsan 3 gólos hátrányba kerültünk, amit egy ilyen feszült, szoros találkozón nagyon nehéz ledolgozni. Sajnos jöttek a rossz döntések, a hibák és telt az idő. Ezekben a percekben Balázs Kata és Mihály Zsóka extra szélső játékával tartottuk magunkat meccsben . Utolsó percekben feltámadtunk, kiegyenlítettünk, ami a mi szempontunkból már elég lett volna. Sajnos elfáradtunk ebben a nagy csatában, és egy utolsó másodpercekben esett góllal nyert az ellenfelünk. Mindezek ellenére hatalmas szívük van a lányoknak, nagyon akartak, mindenkit nagyon nagy dícséret illet. Sokat tanulhatunk ezekből a pillanatokból, úgy érzem nagyon jó úton járunk. Gratulálok a csapatomnak, büszke vagyok rájuk.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.