Két fordulóval a bajnokság befejezése előtt továbbra is dobogós helyen áll csapatunk a II. osztály keleti pontvadászatban.
Lányaink szombaton a KIKI SKFT csapatát látták vendégül, és gólzáporos meccsen arattak magabiztos győzelmet.

Hódmezővásárhelyi LKC – KIKI SKFT 46-23 (25-10)
Balogh Imsi Sportaréna – 80 néző
Jv: Szalai, Tóbiás
HLKC: Török (k) 1 – Mihály 4, Nagygyörgy 9, Blaskovics 2, Dobsa 2, Becsek 6, Mészáros 7, Balázs 4, Körtvélyessy L., Körtvélyessy K., Czirok-Balázs 4, Molnár 2, Koncz 2, Bakos, Forgó 3

Papp Mihály mb. vezetőedző: “Igazi gólzáporos meccsen sikerült nagy arányú győzelmet aratnunk. A támadójáték és kapusteljesítmény egész mérkőzés alatt kimagasló volt. Gratulálok a Lányoknak!”

Az utolsó két forduló rendkívül szoros küzdelmet ígér a dobogós helyezések eldöntése terén. Jelenleg a tabellát 38 ponttal vezeti a Kecskemét, Ők már biztosan bajnoknak tekinthetők. A második helyen áll a HLKC 32, majd a Balmazújváros 31 és a Debrecen 30 ponttal. Szerdán a versenyfutást akár el is döntheti a Balmazújváros elleni meccsünk, ami 16,00 órakor kezdődik a Balogh Imsiben.
A mérkőzésre a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk a rangdón!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.