A Borsod SK csapatát láttuk vendégül az U19 II. osztályú bajnokság hétvégi fordulójában. A két csapat tabellán elfoglalt helyezése alapján nem mi számítottunk a meccs esélyesének, de lányaink ezúttal borították a papírformát. Sokáig hátrányban voltunk, de nem adtuk fel egy pillantra sem, így nem várt, de annál szebb és fontosabb győzelmet arattunk.

U19 II. – kelet
Hódmezővásárhelyi LKC – Borsod SK 38-34 (18-19)
Balogh Imsi Sportaréna – 70 néző
Jv: Elhardt, Poltz
HLKC: Török (k) – Papp, Petróczi 4, Fejes, Rácz 13, Nagygyörgy 3, Prikler 6, Földesi 2, Balázs, Körtvélyessy L. 3, Czirok-Balázs 8, Körtvélyessy K.

Papp Mihály vezetőedző: “Egy olyan csapat ellen játszottunk, akitől a legnagyobb arányú vereségünket szenvedtük el a bajnokságban. Igaz, akkor többen is hiányoztak, de most szinte mindenki rendelkezésre állt. Meg szerettük volna mutatni, hogy nincs ekkora különbség a két csapat között, és reménykedtünk is egy esetleges pontszerzésben. Egész mérkőzés alatt nagy tempóban potyogtak a gólok, így az volt a kérdés melyik csapat tudja feszesebbre húzni a védekezését. Szerencsére mi lettünk azok, így sikerült megnyerni a mérkőzést. Külön öröm számomra, hogy többször is sikerült visszajönnünk nagyobb hátrányból és a végjátékban is nagyon koncentráltak maradtunk. Gratulálok a Lányoknak a bravúrgyőzelemhez!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.