17 gólos győzelmet aratott U17-es csapatunk a hétkőzi forduló mérkőzésén.
Lányaink a tabellán mögöttünk álló Borsod SK csapatát fogadták a Balogh Imsiben és végig magabiztosan irányították a mérkőzést.
Kicsit ugyan nehezen indult a találkozó, sok pontatlansággal játszottak a lányok, de most ez is belefért a nagyarányú győzelem eléréséhez.

U17 II. – kelet
Hódmezővásárhelyi LKC – Borsod Sport Klub 38-21 (14-9)
Balogh Imsi Sportaréna – 70 néző
Jv: Ivanics, Tóth
HLKC: Török (k), Kristó (k) – Mihály 5, Nagygyörgy 3, Blaskovics 1, Dobsa 1, Becsek 8, Mészáros 1, Balázs 4, Nyilas 1, Czirok-Balázs 5, Törőcsik 1, Molnár, Koncz, Bakos 6, Forgó 2

Beslin Anikó vezetőedző: “Nehezen, sok pontatlansággal indítottuk ezt a találkozót, pár perc után már rendet kellett tenni a fejekben. Sajnos egy ilyen szétszórt kezdés a későbbiekben meghatározó lehet, el is dönthet mérkőzéseket! Ha nehezen is, de végül elkezdtük a góltermelést, előbb Balázs Kata, majd Becsek Enikő vezetésével. A félidő második felében Mihály Zsóka is jól használta ki a helyzeteit, így már magabiztos előnnyel fordultunk. A második félidőben Bakos Fanni, Czirok-Balázs Borostyán voltak a húzó emberek, rendre sikerültek a gyors befejezéseink. Nagyon örülök Nyilas Réka eredményes szereplésének a sérülése után. A hibáinkat mindenesetre ki kell küszöbölnünk, mert nem ez volt a legszínvonalasabb meccsünk. Mindenesetre természetesen gratulálok a lányoknak a győzelemhez!!!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.