Betegségek és egyéb hátráltató tényezők miatt mindössze 7 hadra fogható játékossal utazott el U15-ös csapatunk a korosztályos bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójára. Az Apátfalván megrendezett forduló 2 meccsét így is magabiztosan nyerték lányaink, így 100%-os teljesítménnyel végeztek a regionális alapszakasz első helyén.

Hódmezővásárhelyi LKC – Békéscsabai BDSK 37-12 (19-7)
HLKC: Bagaméri-Varga – Mihály 8, Dobsa 4, Mikáczó 1, Becsek 14, Mészáros 5, Koncz 5

Hódmezővásárhelyi LKC – Tompa SE 43-21 (24-12)
HLKC: Bagaméri-Varga – Mihály 10, Dobsa 8, Mikáczó 2, Becsek 13, Mészáros 6, Koncz 4

Beslin Anikó vezetőedző: “Betegségekkel sújtott kis csapatunkkal nyitottuk meg az új évet a gyermekbajnokságban, ahol első mérkőzésünket a Békéscsaba csapata ellen játszottuk! A lányok hamar lefektették az erőviszonyokat. Becsek Enikő elsodró lendülettel játszott, Bagaméri Varga Zonga pedig kivételesen a kapuban nyújtott jó teljesítményt! Mind a hét játékos teljesítménye extra volt, mert végig lendületes, jó színvonalát tartottak, bár a labda minősége most is kritikán aluli volt. Második meccsünket a Tompa ellen játszottuk. Az első pár percben megleptek minket az erőszakosságukkal, de a kicsit keményebb védekezésünkkel már nem tudtak mit kezdeni. Minden kivédekezésből gyors befejezésre törekedtünk, Mihály Zsóka eredményes ziccerrei(alig volt rontott lövése)hamar nagy különbséget tettek a két csapat közé. Dobsa Jázmin egyre jobban irányítja a csapatot, egyéni megmozdulásai is büntetik az ellenfelet. Minden játékost hatalmas dícséret illet!!! Külön öröm számomra, hogy új játékosunk, Mikáczó Szolanzs is eredményesen szerepelt!”

A felsőházi rájátszás február végén indula, ahol a Harkány, Kecel, Mohács, Pécsvárad, Kiskunmajsa, Tiszaújváros és Kiskunmajsa csapatai ellen küzdünk meg a helyezésekért!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.