A Balogh Imsi Sportarénában került megrendezésre hétvégén az U15 korosztály szezonzáró fordulója. Csapatunk számára az volt a tét, hogy meg tudjuk e őrizni hibátlan mérlegünket és vezető helyünket a dobogón. Ez nem volt sokáig kérdés, hamar kiderült, hogy vezető helyünket nem fenyegeti komoly veszély. Két magabiztos győzelemmel így az élről várjuk a tavaszi szezon hátralevő csoportmérkőzéseit, és a rájátszást.

Országos Gyermekbajnokság  U15 II.
Hódmezővásárhelyi LKC – Tiszakécske VSE 27-15 (11-7)
HLKC: Forgó (k) – Mihály, Bozó, Blaskovics, Dobsa 1, Becsek 16, Törőcsik 3, Molnár 3, Bagaméri 1, Koncz 3, Rostás
Hódmezővásárhelyi LKC – Köröstarcsai DSE 36-7 (18-3)
HLKC: Forgó (k) – Mihály 5, Bozó, Blaskovics 4, Dobsa 8, Becsek 10, Törőcsik, Molnár 2, Bagaméri, Koncz 1, Rostás

Beslin Anikó vezetőedző: “A tabellán mögöttünk álló Tiszakécske volt az első ellenfelünk. Nehezen lendültünk játékba, de Becsek Enikő labdaszerzéseinek, és az egyre keményebb védekezésünknek köszönhetően átvettük a vezetést, amit már nem is engedtünk át a másik csapatnak. Második mérkőzésünk már könnyebb volt. Könnyed játékkal, sok lerohanással és jó helyzetkihasználással nyertünk. Dícséret illeti az egész csapatot, de kiemelném Becsek Encsit , aki végig nagy tempót diktálva mutatott színvonalas játékot”.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.