Hétvégén három korosztályban is pályára léptek csapataink a Gyermekbajnokságban, és ezúttal is pozitívra sikeredett az összkép.

U15 II. osztály
Az alapszakasz utolsó előtti fordulója Békéscsabán került megrendezésre. Csapatunk az első helyről várta a játéknapot, és a két lejhátszott mérkőzés után is hibátlan mérleggel  vezeti a tabellát.

Hódmezővásárhelyi LKC – Kiskunmajsai KC 27-5 (13-3)
HLKC: Forgó (k) – Mihály 4, Bozó, Blaskovics 2, Dobsa 7, Becsek 6, Törőcsik 2, Bagaméri-Varga 1, Molnár, Koncz 5
Hódmezővásárhelyi LKC – Duokor Makói KC 39-13 (21-6)
HLKC: Blaskovics (k) – Mihály 5, Bozó, Forgó 2, Dobsa 8, Becsek 14, Törőcsik 2, Bagaméri-Varga 2, Molnár 4, Koncz 2

Beslin Anikó vezetőedző: “Első mérkőzésünket a Kiskunmajsa csapata ellen játszottuk. Kicsit álmos kezdés után fokozatosan felpörögtek a lányok. Szép megoldásokat láthattunk, még úgy is, hogy küszködni kell a labda fogásával. Síma győzelem született. Második ellenfelünk a Makó volt. A lányok nagy összhangban védekeztek, majd többnyire gyors lerohanásból szereztek gólokat. Becsek Encsi 14 gólig jutott, de mindenki nagyon felszabadultan játszott. A kapuban az első meccsen Forgó Fanni, a másodikban Blaskovics Flóra remekelt. Kellenek ezek az öröm játékok is, de nagyon szembetűnő a különbség a többi csapathoz képest!”

U13
Kunszentmártonban lépett pályára U13-as csapatunk. A Szentes csapatát magabiztosan győztük le, míg a Békéscsabától szoros meccsen szenvedtünk vereséget.

Hódmezővásárhelyi LKC – Szentesi FKC 22-13 (11-6)
HLKC: Filip (k), Szilágyi (k) – Fekete, Antal, Török, Dratsay, Konyecsni, Csenteri, Hornok, László, Balázs, Sipos, Szabó, Csala
Hódmezővásárhelyi LKC – Békéscsabai Enkse 13-17 (7-9)
HLKC: Tunyogi (k), Szilágyi (k) – Fekete, Antal, Elek, Dratsay, Konyecsni, Csenteri, Hornok, László, Balázs, Sipos, Szabó, Csala

Fogl Barbara vezetőedző: “Egy könnyebb és egy igen nehéz mérkőzést játszottunk a hétvégén. Az elsőt, a Szentes ellen bár nem a legjobb tudásunk szerint, mégis fölényesen nyertünk. A Békéscsabával már találkoztunk az idény első fordulójában, így tudtuk, hogy kemény összecsapásra számíthatunk. Egészen a második félidő közepéig felváltva estek a gólok azonban ezután a technikai hibáinkat és a bizonytalanságunkat kihasználva a csabai lányok a mérkőzés végéig folyamatosan növelték a gólkülönbséget. Játékunkból most hiányzott a lendület és a felállt fal elleni támadásunk is akadozott. Ettől függetlenül láttam jó egyéni teljesítményeket. Az elkövetkezendő időszak feladata, hogy javítsunk a koncentrációnkon és egy erős csapat ellen is higgyünk magunkban.”

U11
Legfiatalabb bőr-labdás korosztályunk vasárnap Mórahalomra utazott, és két nagyon jó meccset játszott. A korosztályos szabályok szerint jegyzőkönyv nem készül a mérkőzéseken, a lányok fejlődése és javuló teljesítménye viszont enélkül is megállapítható volta PC Trade Szegedi NKE és a Tisza Volán SC ellen vívott mérkőzéseken.

Kerettagok: Varga (k), Palócz-Zsidi (k), Tunyogi (k) – Tóth, Green, Hornok, Vörös, Csintalan, Hunyadi, Hideg, Varga-Tóth, Bugyi, Kun-Szabó, Dóda, Koncz

Deák Tamás vezetőedző: “Első meccsen a PC-Trade Szegeddel játszottunk. Az első félidőben nagyon megilletődötten, bátortalanul játszottunk, ezért sok volt a hiba de a második játékrészben már felvettük a Szegeddel a lépést. Második mérkőzés a Tiszavolán ellen már sokkal jobb volt, ott már többet láttam az edzésen gyakorolt elemekből. Gratulálok a lányoknak, ezen az úton kell tovább haladnunk.”

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.