Szombaton hazai pályán került megrendezésre a Gyermekbajnkoság U12 korosztály fordulója. A Balogh Imsi Sportarénában lányaink a Békéscsaba és a Gyula csapatai ellen lépetek pályára és mindkét meccsen nagyszerűen teljesítettek. Mindkét mérkőzésen végig vezetve nagyarányú győzelmeket arattunk, azonban ennél is örömtelibb, hogy mind egyénileg, mind csapatszinten látványos fejlődés tapasztalható korosztályos csapatunknál.

LU12 – Balogh Imsi Sportaréna
Hódmezővásárhelyi LKC – Békéscsabai ENKSE 32-11 (13-6)
Hódmezővásárhelyi LKC – Gyulasport NKFT 31-4 (15-3)
Játékoskeret: Szilágyi (k), Tunyogi (k), Elek, Fekete, Török, Csenteri, Koncz, Sipos, Csala
(a korosztályos versenykiírás értelmében a mérkőzéseken jegyzőkönyv nem készül)

Fogl Barbara vezetőedző: “Már nagyon vártuk ezt a fordulót, hiszen hazai pályán mutathatták meg a lányok tudásukat. Érződött mindenkin az izgatottság az első mérkőzés elején a Békéscsaba ellen, de már az első félidőben megszereztük a vezetést amit folyamatosan növeltünk. A második meccset a Gyula csapatával játszottuk, amit már kicsit fáradtan ugyan de magabiztosan nyertünk. A két nagyarányú győzelem köszönhető a jó csapatmunkának és a kiemelkedő egyéni teljesítményeknek. De a legfontosabb, hogy jó kedvvel és egymást segítve tudtunk játszani végig.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.