U13-as csapatunk számára is folytatódott a bajnokság hétvégén. Lányaink ezúttal Medgeyesegyházára utaztak, ahol két nagyon jó mérkőzést játszottak. Első meccsükön a Gyula csapata ellen léptek pályára, és magabiztos első félidő után 7 gólos győzelmet arattak. Második mérkúzésünket ugyan elvesztettük a jó erőkből álló Orosháza ellen, de játékban így is óriási fejlődés volt tapasztalható korosztályos csapatunknál.

Hódmezővásárhelyi LKC – Gyulasport Nkft 20-13 (13-4)
Hódmezővásárhelyi LKC – Orosházi NKC 19-22 (9-9)
Játékosok: Filip (k), Tunyogi (k) – Elek, Fekete, Kaszás, Konyecsni, Antal, Csenteri, László, Balázs, Sipos, Csala
(A Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos versenykiírása alapján a mérkőzéseken jegyzőkönyv nem készül)

Fogl Barbara vezetőedző: “A Gyula ellen már első percektől kezdve nagyszerű játékkal tudtunk előnyre szert tenni, amit meg is őriztünk a meccs végéig. Az Orosháza csapatával szinte végig fej-fej mellett haladtunk, szoros meccsen a lányok minden erejüket beleadták. A technikai hibáinkat azonban az ellenfél rendre kihasználta, mi viszont nem tudtunk az övéikből előnyt kovácsolni. Egy igazán jó meccsen alul maradtunk ugyan, de hiányérzetem nincs, mert mindenki a tőle telhető legtöbbet hozta. A tanuláshoz, fejlődéshez sok ilyen mérkőzésre van még szükségünk.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.