Vasárnap U15-ös és U11-es csapataink is pályára léptek az Országos Gyermekbajnokság versenysorozatában, és nagyszerű játékkal gyarapították Egyesületünk sikereit.

U15 II.
Mezőberényben került sor a korosztályos bajnokság aktuális fordulójára, ahol csapatunk két megabiztos győzelemmel megőrizte hibátlan mérlegét, és továbbra is vezeti a tabellát.

Hódmezővásárhelyi LKC – Duocor Makói KC 44-11 (22-6)
HLKC: Hézső (k) – Mihály 9 , Bozó, Blaskovics 4, Dobsa 5, Becsek 9, Mészáros 8, Törőcsik 1, Koncz 2, Rostás, Forgó 6

Hódmezővásárhelyi LKC – Békéscsabai BDSK 32-20 (15-6)
HLKC: Hézső (k) – Mihály 5 , Bozó, Blaskovics 2, Dobsa 6, Becsek 9, Mészáros 2, Törőcsik 2, Koncz 3, Rostás, Forgó 3

Beslin Anikó vezetőedző: “Első mérkőzésünk a Makó csapata ellen könnyű volt. Nem ütköztünk ellenállásba, csak az volt a kérdés, mennyi lesz közte! Második meccsünk már tudtuk, hogy nehezebb lesz a Békéscsaba ellen. A lányok jobban is élvezték. Bár hamar előnyre tettünk szert, mégis jobban meg kellett küzdeni a gólokért. Gratulálok a lányoknak, egyre egységesebb képet mutatunk! Színvonalas támadó játék, és okos védekezés jellemezte a csapatot!”

U11
Legfiatalabb bőr-labdás korosztályunk hazai pályán, a Balogh Imsi Sportarénában kezdte meg szereplését. A korosztályos versenykiírás értelmében az U11-es mérkőzéseken eredményszámolás nem történik, a hangsúly azon van, hogy a gyerekek az edzésen tanultakat éles szituációkban, mérkőzéseken gyakorolhassák. Lányainknak ez kiválóan sikerült, mindkét ellenfelükkel szemben (FKSE Algyő, Kézilabda Szeged SE) nagyszerűen játszottak.

HLKC: Varga Kitti (k), Tunyogi Dorit (k) – Green Heidi, Árva Vivien, Kun-Szabó Zoé, Bugyi Dóra, Vörös Zita, Koncz Dorka, Csintalan Mandula, Hornok Nóra, Hunyadi Zoé, Tóth Nóra, Dóda Dorina, Varga-Tóth Nóra

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.