Újabb fordulót játszottak csapataink hétvégén az Országos Gyermekbajnokság küzdelmeiben. Vasárnap U15-ös és U13-as gárdáink léptek pályára, és nagyon jó mérleggel, egy döntetlen mellett három győzelemmel zárták a napot.

U15-ös csapatunk a Tiszakécskén megrendezett fordulón két magabiztos, nagy-arányú győzelemmel aratott és továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a csoport tabelláját.


Hódmezővásárhelyi LKC – Tompa SE 42-19 (15-8)

HLKC: Hézső (k) – Mihály 7, Bozó, Blaskovics 2, Dobsa 7, Becsek 5, Mészáros 8, Bagaméri-Varga, Molnár 2, Koncz 5, Rostás, Forgó 6
Köröstarcsai DSE – Hódmezővásárhelyi LKC 22-55
HLKC: Hézső (k) – Mihály 6, Bozó, Blaskovics 3, Dobsa 8, Becsek 9, Mészáros 11, Bagaméri-Varga 2, Molnár 4, Koncz 7, Rostás, Forgó 5

Beslin Anikó vezetőedző: “Első ellenfelünk a Tompa csapata volt. Mind fizikálisan, mind játéktudásban erősebbek voltunk, így hamar előnyre tettünk szert. Ezek után már csak a “labdával kellett küzdenünk”. Második meccsünket a Kőröstarcsa ellen játszottuk. Az erőfölény itt is hamar megmutatkozott. Magabiztosan, sok gólt szerezve játszottunk. Védekezésben minkét mérkőzésen volt lehetőségünk gyakorolni az egész pályás emberfogást, ezen van még javítani való. Összességében nagyon elégedett vagyok, szép, és okos megoldásokat is láthattunk. Gratulálok a lányoknak!

U13-as lányaink Gyulára utaztak. Első meccsüket a jó erőkből álló Békéscsaba ellen vívták, ami végig szoros meccset és döntetlen eredményt hozott. A második meccsen a Medgyesegyháza ellen pedig jó játékkal arattak győzelmet.
Békéscsabai ENKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 20-20 (11-12)
HLKC: Filip (k), Tunyogi (k) – Elek, Fekete, Kaszás, Dratsay, Konyecsni, László, Balázs, Sipos, Szabó, Csala
Hódmezővásárhelyi LKC – Medgyesegyháza SE 22-4 (10-2)
HLKC: Filip (k), Szilágyi (k) – Elek, Fekete, Kaszás, Dratsay, Konyecsni, László, Balázs, Sipos, Szabó, Csala

Fogl Barbara vezetőedző: “Első fordulónkat a Békéscsabával kezdtük. A nálunk jóval erősebb és magasabb csapat ellen gyors, határozott játékunkkal tudtunk érvényesülni. Bár a védekezésünk nem állt még össze, a támadásainkat rendszerint jó megoldásokkal fejeztük be. Egy kiélezett, szoros mérkőzésen végül döntetlen végeredmény született. A következő meccsünkön, a Medgyesegyháza ellen már az első félidőben nagy előnyt szereztünk, amit felszabadult, jó játékkal végig megtartottunk.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.