Nehéznek ígérkező mérkőzéssel búcsúztunk az NBII-es bajnoki évtől, hiszen a nagyon erős játékoskerettel rendelkező bronzérmes Szarvas csapatát fogadtuk szombaton a Balogh Imsiben.
Pontosan így is indult a mérkőzés, nehezen tudtuk feltartóztatni a vendégcsapat fizikálisan erősebb és rutinos játékosait. Szinte végig a szarvasiaknál volt az előny, de Nagy  és Klemm gólerós játékának, és az ezúttal is kitűnő kapusteljesítményünknek köszönhetően tapadni tudtunk ellenfelünkre…, sőt huszáros hajrával döntetlenre hoztuk az eredményt szünetre (15-15).
A második félidő is a Szarvas fölényével indult, a 40. percben már 4 góllal is vezettek (17-21). Ekkor viszont huszáros hajrát nyitottak lányaink, amiben döntő szerepe volt védekezésünk feljavulásának.  Óriási izgalmak mellett előtt utolértük a vendégcsapatot, majd az 55. percben már 3 góllal vezettünk (26-23). Az utolsó 5 percben hősies védekezéssel 1 gólt megőriztünk előnyünkből, és a mérkőzés összképe alapján megérdemelten győztük le a bronzérmes szarvasi csapatot.

Hódmezővásárhelyi LKC – Szarvasi NKK 26-25 (15-15)
NBII dél-keleti csoport
Balogh Imsi Sportaréna – 120 néző
Jv: Herceg, Piller
HLKC: Áncsán – Berei 5, Nagy 6, Török 3, Klemm 5, Blaskovics 1, Prikler Cs: Magyar (k), Ötvös 5, Rácz, Molnár, Kovács 1
Vezetőedző: Pappa Mihály
Szarvas: Nagy (k), Juhos (k), Skorka (k), Balogh 4, Buzási 4, Hajdu 5, Jani, Kovács 5, Majoros 2, Nyerges 2, Óvári, Papp 2, Paska, Tasgyik, Trnyik 1, Závoda
Vezetőedző: Száva Flórián
Kiállítások: 9 illetve 5
Büntetők: 5/4 illetve 3/2

Papp Mihály vezetőedző: “Szerettünk volna szépen búcsúzni a szezontól és úgy gondolom ez sikerült is. Hasonló volt a forgatókönyv, mint az előző két mérkőzésen. Jó kapusteljesítmény, második felidőben extra védekezés, hullámzó támadójáték. Nagyon őrültem annak küzdésnek és győzni akarásnak, amit a Lányok szemében láttam, és ami végül meg is hozta a sikerünket. A bajnokság bronzérmesét győztük le. Gratulálok a Csapatomnak!

Csapatunk a 2021/2022. évi bajnokságban a 7. helyen végzett!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.