Az elmúlt hetek sikertelensége után a vasárnapi meccs sem kecsegtetett sok reménnyel a jó erőkből álló Csorvás ellen az NBII-ben.
A Békéscsabán megrendezett találkozón ennek ellenére az utóbbi idők legjobb teljesítményét nyújtotta csapatunk. A hazaiak többször is elléptek 3-4 góllal, azonban mindíg sikerült visszakapaszkodnunk, sőt a második félidőben rövid ideig a vezetést is átvettük. Sajnos azonban az izgalmas végjátékban a kevesebbet hibázó csorvásiak minimális külömbséggel, 1 góllal megnyerték a meccset, amin minimum 1 pontot megérdemeltünk volna.

Csorvási SK – Hódmezővásárhelyi LKC 26-25 (13-10)
Békéscsaba, 60 néző
Jv: Oláh E., Szikszay J.
HLKC: Áncsán – Molnár, Nagy 10, Török 2, Blaskovics 2, Ötvös 7, Prikler 1, Cs: Budai (k), Klemm 1, Rácz, Nagygyörgy, Földesi, Petróczi 2

Papp Mihály vezetőedző: “A vereség ellenére büszke vagyok a Lányokra, mert hatalmasat küzdöttek és többször is sikerült visszajönnünk 3-4 gólos hátrányból. Védekezésben kevés hibával dolgoztunk és a kapusteljesítmény is rendben volt. Amikor meg tudtuk volna fordítani a meccs alakulását, támadásban nagyon buta hibákat vétettünk és emiatt nem sikerült pontot szereznünk.”

Most 1 hét szünet következik, legközelebb május 7.-én az Orosházi NKC U22 csapatát fogadjuk hazai pályán.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.