Szombaton serdülő és ifjúsági csapatunk is hazai pályán játszott.
Serdülőink a tabella középmezőnyéhez tartotó újkígyósiakat látták vendégül, és hullámzó játékkal, de magabiztos győzelmet arattak lányaink. Végig Nálunk volt az előny, de sajnos akadtak gyengébb periódusaink is a meccsen, így a végére tetemes előnyünk 7 gólra olvadt.

Hódmezővásárhelyi LKC – FISE Újkígyós 33-26 (18-11)
Balogh Imsi Sportaréna, 70 néző
Jv: Daru, Temesvári Á.
HLKC: Török (k), Magyar (k), Blaskovics 3, Forgó 1, Mihály 2, Balázs 6, Hajnal 2, Koncz 2, Szűcs 2, Czirok-Balázs 1, Nagygyörgy 5, Pásztor 9
Papp Mihály vezetőedző: “Újabb győzelmünnkel megerősítettük helyünket a tabella élén. Kétarcú mérkőzés volt, támadásban jól teljesítettünk, azonban védekezésben több hibát is elkövettünk, ami a vártnál több kapott gólt eredményezett!”

Ifjúsági csapatunk a tabellán pont nélkül álló Bácsalmást látta vendégül. A sok kérdést felvető találkozón a vendégek ellen csak a gólarány volt kérdéses.

Hódmezővásárhelyi LKC – Bácsalmás PVSE 54-10 (25-6)
Balogh Imsi Sportaréna, 70 néző
Jv: Daru, Temesvári D.
HLKC: Magyar (k), Prikler 4, Petróczi 2, Földesi 2, Szűcs 3, Czirok-Balázs 7, Nagygyörgy 9, Rácz 13, Molnár 12, Ötvös 2
Deák Tamás vezetőedző: “A hétvégi fordulóban már sokkal jobb játékot produkáltunk, mint az előző héten. Láttam a lányokon hogy próbáltak összeszedettebben játszani, ami részben sikerült is. Sok lerohanás-gólt tudtunk szerezni, ez a lőtt gólok számában is meglátszik. Gratulálok a lányoknak, hogy végig koncentráltan játszottak!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.