Az NBII-es bajnokság egyik legerősebb és legegységesebb csapata, a Csorvás ellen léptünk pályára vasárnap. Titkon bíztunk a bravúrban és a pontszerzésben, reményeink azonban gyorsan elszálltak. Gyors vendéggólokkal indult a találkozó, időkérésünk és cseréink után is csak futottunk az eredmény után. Sajnos ezúttal is gondot okozott a több mérkőzés óta tartó gyenge helyzetkihasználásunk, sorra hagytuk ki ziccereinket az egyébként ragyogóan védő csorvási kapussal szemben. A második félidőben a vendégcsapat 7-8 góllal is meglépett, ezt némileg sikerült csökkenteni, de reális esélyünk ezen a napon nem volt a szorosabb eredményre.

Hódmezővásárhelyi LKC – Csorvási SK 27-33 (12-15)
NBII dél-keleti csoport
Balogh Imsi Sportaréna – 70 néző
HLKC: Áncsán – Ötvös 3, Nagy 6, Török 6, Blaskovics 6, Fehér 1, Prikler, Cs: Budai (k), Molnár 1, Földesi L. 1, Földesi B. 1, Nagygyörgy 2, Petróczi, Rácz P.
Csorvási gólszerzők: Baráth B. 13, Valaczkai 9, Ivanics 5, Zahoránné 4, Gelegonya 1, Márton 1
Büntetők: 5/4, illetve 4/2
Kiállítások: 8, illetve 12 perc

Papp Mihály vezetőedző: “Sorozatban ez volt a harmadik meccsünk, amit lényégeben a gyenge lövéshatékonyságunk miatt vesztünk el. Nem lehet így kezdeni sehol sem, hogy folyamatosan maradnak ki a kidolgozott ziccerek. Ez teljesen rányomta a bélyegét a későbbi teljesítményünkre is. Ezen mindenképp változtatnunk kell, hogy valós győzelmi esélyünk legyen a következő fordulóban.”

A következő fordulóban az Orosházi NKC U22-es csapata ellen lépünk pályára (november 21., 18.30-Orosháza, Eötvös spcs.)

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.