Az U14 I. osztály aktuális fordulójára utazott csapatunk szombaton Gyöngyösre. Sajnos a héten betegséghullám söpört végig a lányokon, így több sebből vérző foghíjas kerettel tudtunk csak részt venni a forduló két mérkőzésén. Az első meccsen ettől függetlenül sikeresek voltunk, hiszen a Kecskeméti Sportiskolát legyőztük. Sajnos győzelmünkér nem jár pont, hiszen a versenykiírás értelmében töredéks létszámú kiállás esetén a 2 pont 10-0 gólaránnyal a másik felet illeti.  A második összecsapáson már érezhető volt a fáradtság a lányokon, a házigazda Gyöngyös ellen végül vállalható, 6 gólos vereséget szenvedtünk.

U14 I. osztály
2021. október 2. , Gyöngyös
Hódmezővásárhelyi LKC – Kecskeméti Sportiskola 20-18 (9-11)
Hódmezővásárhelyi LKC – Gyöngyösi KK 11-17 (7-8)
HLKC: Balogh (k), Török (k), Balázs, Becsek, Hajnal, Mihály, R. Szombathelyi, Mészáros, Dobsa, Pásztor, Koncz

Beslin Anikó vezetőedző: “Gyöngyösre utaztunk, korai indulással és foghíjas csapattal. Első mérkőzésünk a Kecskemét ellen álmosra sikeredett, első félidőben végig a Kecskemét vezetett. Nem láttam a győzni akarást, ezért a második félidőre csak az volt a kérdés, sikerül e feltüzelni a lányokat. Szerencsére sikerült, így meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Második összecsapásunk a házigazdák ellen tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz! A gyöngyösi lányok jól felkészültek, ügyesek. Sokáig fej fej mellett mentünk, nagyon nagy akarással, lelkesen, igazi csapatként. A második félidőben azonban kijött a fáradtság, jöttek a kiállítások is, és ezt a terhet most nem bírtuk el, így elhúzott ellenfelünk. Biztató jel volt a második mérkőzés, ahol megmutatta csapatom, hogy tud küzdeni, és egymásnak segíteni. Az első mérkőzésből viszont tanulnunk kell, hogy így nem lehet elkezdeni egy fordulót sem. Sajnos betegségek miatt előírtnál kevesebben voltunk, ezért hiába nyertünk mérkőzést, a csapatot pontlevonás sújtja a szabályok értelmében. Mindezek ellenére gratulálok a lányoknak, főleg a második meccsen mutatott teljesítményért!!!”

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.