Szombaton kora este Kistarcsán léptünk pályára a budapesti XVI. ker. KMSE csapata ellen.
Győzelmi reményekkel utaztunk a meccsre, és ugyan kicsit döcögős játékkal, de végül teljesen megérdemelt győzelmet arattunk és megszereztük első pontjainkat a bajnokságban.
A mérkőzés végkimenetelében döntő volt az ezúttal jól működő védekezésünk, amivel fokozatosan le tudtuk szakítani a hazai cspatot.

XVI. ker. KMSE – Hódmezővásárhelyi LKC 24-31 (12-24
NBII – Dél-keleti csoport
HLKC: Áncsán – Ötvös 9, Nagy 3, Török, Blaskovics 1, Földesi L. 4, Kovács 3, Cs: Magyar (k), Berei 6, Földesi B., Molnár, Prikler 1, Rácz P. 2, Petróczi 1

Papp Mihály vezetőedző: „Az első fordulóhoz képest sokat javult a védekezésünk,  am i  egyértelmű kulcsa volt a győzelmünknek a jó kapusteljesítmény mellett. A lányok hozzáállása, küzdése megfelelő volt. Lerohanásoknál még nagyon sok a pontatlanság a játékunkban, ezt ki kell javítanunk a következő mérkőzésre.  Örülök a győzelemnek és megszerzett két pontnak, de a jövőben támadásban ennél több kell majd.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.