ÚJRA MEGNYITJUK A KAPUKAT SZURKOLÓINK ELŐTT!
Az országos szabályozásoknak megfelelően, a 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet előírásait betartva NÉZŐK ELŐTT rendezzük meg utolsó hazai NB II-s bajnoki mérkőzésünket szombaton a Balogh Imsiben!
A mérkőzésre KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal és a hozzá kapcsolódó fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával lehet belépni a Sportcsarnokba. A belépéskor a védettséget igazoló kártyát (és a fényképes személyazonosságot igazoló dokumentumot) a mérkőzés rendezésében és biztosításában közreműködők ellenőrzik!
18 év alatti személy kizárólag a védettséget igazoló felnőtt személy kíséretében jöhet be!
Kapunyitás a mérkőzés megkezdése előtt egy órával (15.00)!
A belépésnél minden személy testhőmérséklet ellenőrzésen esik, át és kötelező a kézfertőtlenítés!
A csarnokba való belépéstől annak elhagyásáig kérjük szurkolóinkat a szájat és orrot eltakaró maszk használatát! Ennek megszegése esetén az érintett néző/szurkoló kiutasítható a rendezvényről. A mérkőzés után a rendezvény területén a sportolókkal szokásos pacsizás, köszöntés (közvetlen kontaktba kerülés) NEM ENGEDÉLYEZETT!
A lelátón helyet foglaló szurkolóinkat kérjük, hogy lehetőség szerint tartsák be az ajánlott 1,5 méter egészségügyi távolságot.
Az MKSZ ajánlásokat figyelmébe véve a lelátó első 2 sorát kérjük szabadon hagyni!
Köszönjük, hogy elfogadjátok a szabályozást, bízunk benne, hogy Veletek sikeresen búcsúzik csapatunk a hazai pályától a 2020/2021. évi bajnokságban!
NBII Dél-keleti csoport, 19. forduló
Hódmezővásárhelyi LKC – Mezőtúri AFC Syngenta
2021. május 15., 16.00 – Balogh Imsi Sportaréna
Találkozunk szombaton, addig is: HAJRÁ HLKC!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.