Szombat délelőtt a Csorvás vendégeként folytatta az NB II-es női kézilabda-bajnokságot a Hódmezővásárhelyi LKC.

Az elmúlt hétvégén a rutinos Csorvási SK volt az ellenfele az NB II-es női kézilabda-bajnokság Dél-keleti csoportjában a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Clubban.

A mérkőzés a hazaiak találatával indult, de hamar egyenlíteni majd fordítani tudtunk, ám igazán nem sikerült leszakítani magunkról az ellenfelet, csupán 1-2 gólos volt a vásárhelyi fór, ám a Csorvás rendre igyekezett zárkózni. Fej-fej melletti csata volt ez, ami a félidő végére 14-14-es állást eredményezett.

A fordulás után sem változott jelentősen a játék képe, a védekezésünk nem sikerült rosszul, viszont a helyzeteket nem használtuk ki tökéletesen, sok volt a hiba. Alig öt perccel a vége előtt kétgólos volt a hátrányunk, ám ebből még sikerült felállni, a hajrának 23-23-al futottak neki a csapatok. Akár a győzelemre is lett volna esélyünk, de az utolsó percben az összecsapás végső gólját a Csorvás tudta megszerezni, így otthon tartották a két pontot.

A bajnokságban most néhány hetes szusszanás következik a számunkra, legközelebb március 27-én, a Kecskemét U22-eseivel játszhatunk bajnoki meccset a tervek szerint.

Női kézilabda, NB II Dél-keleti csoport, 15. forduló

Csorvási SK – Hódmezővásárhelyi LKC 24-23 (14-14)

HLKC: Rácz G., Áncsán, Jován, Prikler, Kovács, Fehér 1, Varga, Török 6, Vörös 3, Földesi L. 3, Blaskovics 1, Bugnó 4, Rácz V., Molnár 2, Ötvös 3.
Edző: Papp Mihály, Deák Tamás

Nyilatkozat: „Vegyes érzéseim voltak a mérkőzés után. Vereségünket egyértelműen a helyzetkihasználásunk okozta. Ennyi ziccert és hetest nem szabad elhibázni egy ilyen kiélezett meccsen. Több alkalom is volt, amikor eldönthettük volna a két pont sorsát, de nem sikerült élni a lehetőséggel. A védekezésünk és kapusteljesítményünk kimagasló volt végig. Úgy gondolom, ha ezt a védekezést hosszabb távon is tudjuk tartani és elől jobb lövéshatékonyság párosul hozzá, mindenkivel fel tudjuk venni a versenyt a hátralévő mérkőzéseken.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.