A várakozásoknak megfelelően magabiztos győzelmet aratott a HLKC ifi csapata az elmúlt hétvégén a Szentes ellen.

A Szentes ellen folytatódott az ifjúsági bajnokság az előző hétvégén, ahol a papírforma magabiztos vásárhelyi győzelmet ígért – ősszel 66 gólt sikerült szereznünk a Kurca-partiak ellen -, igaz ennek ellenére szentesi gólokkal indult a találkozó és csak a 9. percben sikerült átvenni a vezetést. Ezt követően azonban védekezésben és támadásban is sikerült rendezni a sorokat és a félidő végére már 11 gólos volt a vásárhelyi előny.

A játék képe a fordulás után sem változott jelentősen, futószalagon érkeztek a vásárhelyi gólok és habár ez alkalommal nem sikerült 60 fölé jutni, végül 43-21-re tudott nyerni csapatunk.

Női ifjúsági kézilabda, III. osztály, I. csoport

Hódmezővásárhelyi LKC – Szentesi FKC 43-21 (24-13)

HLKC: Rácz G., Jován, Prikler 2, Fehér 3, Nagygyörgy 8, Vörös 8, Földesi B. 3, Földesi L., Bugnó, Rácz V. 9, Ötvös 10.
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „A lelkesedés egy kicsit alábbhagyott a Szentes ellen, ugyanis az idegenbeli meccsünkön nagyon nagyarányú győzelmet arattunk és most ez meg is látszódott a játékon. Sok hiba jellemezte a csapatot és úgy gondolom, hogy olyan 50%-ot adott ki magából minden lány, de ez az én kérdésem volt, mert utána egy elég kemény meccset játszottak a lányok, amin sok szerepet kaptak.”

Fotó: archív

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.