A koronavírus-járvány harmadik hulláma miatt a Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága döntést hozott arról, hogy valamennyi, az MKSZ szervezésében zajló utánpótlás-bajnokság küzdelmei felfüggesztésre kerülnek 2021. március 2-15. között.

A Magyar Kézilabda Szövetség az utánpótlás-csapatok számára 2021. március 15-ig az edzések online térben való tartását ajánlja, a megfertőződések és a továbbfertőződések elkerülése érdekében.

A felnőtt bajnokságok és kupasorozatok mérkőzései, valamint az MKSZ által szervezett nemzetközi események (felnőtt és utánpótlás férfi- és női válogatott edzőtáborok, mérkőzések) sorra kerülhetnek a jogszabályok, illetve az MKSZ, valamint a Nemzetközi- és Európai Kézilabda Szövetség COVID-protokolljainak szigorú betartásával.

Az utánpótlás-bajnokságok 2021. március 15-e utáni esetleges újraindításával kapcsolatban a Magyar Kézilabda Szövetség a koronavírus-helyzet, illetve a hatályos jogszabályok folyamatos nyomon követésével és ismeretében hoz döntést.

Forrás: MKSZ

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.