Rendkívül nehéz mérkőzéssel folytatódik az NB II-es felnőtt bajnokság a HLKC számára, az elmúlt napokban tovább fiatalodó együttesünk a bajnoki cím első számú esélyesével, az FKSE-Algyővel játszik.

Mozgalmas héten van túl a Hódmezővásárhelyi LKC NB II-es felnőtt csapata. Klubunk közös megállapodással szerződést bontott Dankó Ervin vezetőedzővel. Valamint a keretben is komoly változások történtek, hiszen többen is távoztak a kezdő csapatunkból, a vezetőedzői feladatokat pedig a szezon végéig Papp Mihály vette át, akinek Deák Tamás segíti a munkáját.

A társaság már az előző héten megkezdte a közös munkát, hétfőn pedig már teljes volt a keret. Nem kérdés, hogy a folytatásban nagyon komoly szerepet kapnak a vásárhelyi fiatalok, az ifjúsági, serdülő sőt az U15 keret legtehetségesebb játékosai is bizonyíthatnak. Valamint két régi-új játékos is csatlakozott a kerethez, hiszen Blaskovics Ingrid és Klemm Kata is visszatért klubunkhoz.

„A felnőtt, ifi és serdülő csapatok heti négy edzéssel készülnek tovább, a héten már teljes kerettel dolgoztunk. Mivel a kezdősorból sokan elhagyták a csapatot, így a fiatalok, a saját nevelésű vásárhelyi játékosok előtt megnyílt a lehetőség, mindenkire számítunk és kíváncsian várjuk, ki hogyan él ezzel a lehetőséggel” – fogalmazott Papp Mihály megbízott vezetőedző.

A megváltozott felállású csapatunkra szombaton komoly feladat vár, a bombaerős kerettel bíró FKSE-Algyő lesz az ellenfél és a bajnokság talán legfiatalabb keretére a folytatásban is nehéz feladat vár.

„Sok győzelmi esélye egyik csapatnak sincs az Algyő ellen. Amikor a szezon előtt keretet hirdettek, gyakorlatilag már eldőlt, hogy ők az első hely várományosai. Ennek ellenére mindent megteszünk, hogy minél jobb játékkal rukkoljunk elő, aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Jelenleg a második helyen vagyunk és egy kis előnyünk is van a mögöttünk lévőkkel szemben. Minden mérkőzésen a legjobbat fogjuk kihozni magunkból. A csapat tagjai komoly sorozatterhelést kapnak, hiszen több bajnokságban is helyt állnak, de fiatalok és bírni fogják ezt” – zárta gondolatait Papp Mihály.

A Hódmezővásárhelyi LKC – FKSE-Algyő mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.