Fontos mérkőzésen maradt alul a HLKC serdülő csapata.

Szerdán az FKSE-Algyő serdülő csapata ellen folytatta a bajnokságot a HLKC együttese. A bajnokság végkimenetel szempontjából is fontos szomszédvári csörte volt ez, ráadásul az őszi vereségért is szerettünk volna visszavágni.

Az első felvonás szoros összecsapást hozott, gólváltások tarkították a játékrészt, amelyből egy hajszálnyival az algyőiek jöttek ki jobban, egygólos előnyről várhatták a szünet utáni folytatást.

Sorainkat a fordulás után sem sikerült tökéletesen rendezni, ez alkalommal hiányzott a játékunkból a koncentráció, ami hibákhoz vezetett. A 35. percre négygólos volt a hazaiak előnye, ebből a hátrányból pedig már nem sikerült igazán felállni. A végén csak lopni tudtunk a különbségből, de a győzelem és a pontszerzés ez alkalommal sajnos nem sikerült.

Leány kézilabda serdülő, II. osztály, Keleti csoport

FKSE-Algyő – Hódmezővásárhelyi LKC 27-26 (15-14)

HLKC: Rácz, Jován, Prikler, Fehér 4, Bereczki 2, Varga, Nagygyörgy, Fürdök 7, Földesi, Nyilas, Bugnó 3, Bozó 5, Molnár 5.
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Nagyon szomorú és csalódott vagyok, mert a lányok egyáltalán nem voltak itt fejben. Egy ilyen csapat ellen ennyi technikai hibát nem lehet elkövetni. Sajnálom, hogy így alakult ez a találkozó, rendet kell ismét rakni a fejekben, mert ennél sokkal jobban játszunk, amit már nem egyszer bebizonyított a csapat.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.