A legnagyobb riválissal játszott bajnokit a HLKC serdülő csapata, a győzelem nem jött össze, de a végén háromgólos hátrányból sikerült döntetlenre menteni.

Vásárhelyi gólokkal indult a találkozó, de komoly előnyt nem sikerült kiépíteni, sőt a 11. percben már nekünk kellett az egyenlítésért támadni, ám a hazaiaknak így is sikerült meglépniük. Háromgólos előnyt alakítottak ki a játékrész végére.

A fordulás utáni játékrész kevés gólt hozott, eleinte nem sikerült felzárkózni, őrizte előnyét a Hajdúnánás, bő 5 perccel a vége előtt még megvolt a háromgólos fórjuk. Ezt követően viszont a lányaink felálltak ebből a helyzetből, a védelem jól állta a sarat, a támadásokból pedig sikerült gólokat szerezni. A fordítás ugyan nem jött össze, de az egyenlítés és a pontosztozkodás igen, remek eredményt értek el ezzel lányaink!

Leány Serdülő II. osztály, Keleti csoport

Hajdúnánás SK – Hódmezővásárhelyi LKC 20-20 (14-11)

HLKC: Rácz, Jován, Prikler 1, Fehér 2, Bereczki, Varga 5, Nagygyörgy 1, Fürdök 2, Földesi 2, Nyilas, Bugnó 5, Körtvélyessy, Bozó, Molnár 2.
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk Hajdúnánáson, mert hosszú utazás és egy nagyon jó csapat várt ránk, akik eddig még nem vesztették pontot. Nagyon jól kezdtünk. de ez sajnos nem tartott sokáig és a hazaiak ki is használták a hibáinkat. Második félidőt ugyan úgy kezdtük, ahogy az elsőt befejeztük, viszont a 35 perc tájékán mindenki elhitte, hogy még tudjuk nyerni a meccset és tökéletesen játszottunk, 1 pontot el tudtunk hozni az eddig 100%-os csapattól. Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert amit csináltak az példaértékű.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.