A hétvégén a HLKC serdülő csapata ismét pályán volt, a lányok ez alkalommal a Kispest NKK vendégeként léptek pályára és ügyes játékkal hozták el a két pontot.

Ősszel hazai pályán sikerült felülmúlni a Kispest NKK fiataljait, azonban ez alkalommal nehezebb meccsre számíthattunk, hiszen Petróczi Sára habár elutazott a meccsre, de csak a padról nézhette társait, sérülés miatt nem lépett pályára.

Vásárhelyi góllal indult a találkozó, majd sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, olykor nálunk, olykor a hazaiaknál volt az előny. Szerencsére a játékrész végén mi jöttünk ki jobban az adok-kapokból, kétgólos előnynél jött a pihenő.

A fordulás után három újabb vásárhelyi góllal nőtt az előny, de visszazárkóztak a hazaiak. A lányok viszont kézben tartották a mérkőzést és idegenben is legyőzték a Kispestet.

Leány serdülő kézilabda, II. osztály, Keleti csoport

Kispest NKK – Hódmezővásárhelyi LKC 22-28 (12-15)

HLKC: Rácz, Jován, Prikler, Fehér 6, Varga 5, Nagygyörgy 2, Fürdök 2, Földesi, Nyilas, Bugnó 6, Körtvélyessy. Bozó 1, Molnár 6.
Edző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Meglátszódott, hogy délelőtt 10 órakor játszottunk a Kispest ellen. Az első félidőben picit lassabban játszottunk a kelleténél és a védekezésünk se volt tökéletes, de a második félidőben feljavult a játékunk és magabiztosan tudtunk nyerni. Kellett ez a magabiztos győzelem, mert most jön 2 kemény mérkőzés. Nagyon kell koncentrálunk, lányok már bebizonyították, hogy igenis bárkit meg tudunk verni.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.